Фики и Гюлджан получиха нов апартамент и луксозна лимузина за сватбата си » YEP.bg

Фики и Гюлджан получиха нов апартамент и луксозна лимузина за сватбата си

Публикувано от YEP.bg на 24 October 2017 | 0 Коментари

Източник: LOVE style

Етикети: , , , , , ,

Певецът Фики Стораро и съпругата му Гюлджан избраха списание LOVE style, за да споделят ексклузивни снимки от своята сватба и да разкажат всичко за бляскавото събитие, очаквания наследник и любовта си.

По традиция младото семейство получи много сватбени подаръци, като уникални златни накити и предмети за дома, както и доста пликове с пари. Бащата на младоженеца - Тони Стораро ги изненада с апартамента, в който вече живеят в София, и един автомобил последен модел за снахата. Кумовете Галена и Галин им подариха освен плик с финикийски знаци, и  меден месец до Париж. Родителите на Гюлджан им връчиха 1000 евро и куп накити. Бабата и дядото на булката пък ги изненада с автомобил „Ягуар”, с който да пътуват в Белгия, когато им гостуват. Повечето колеги на Фики им поднесоха своите пликове с пари. Единствено Есил Дюран сподели, че им е взела красив подарък за дома, а Кали – червени гривни със златни сърчица, за да запазат любовта си.

Фики и Гюлджан са заедно от две години и половина. Запознават се на негово съвместно участие с Галена в Брюксел. И двамата се влюбват от пръв поглед. „Само като я видях, и си казах: „Това е моята жена!“. По-късно и тя ми сподели, че е усетила същото чувство и е била категорична, че иска да бъда нейн съпруг. Гюлджан ме плени най-напред с усмивката си. След като я опознах, разбрах, че е много добър човек и си допадаме като характери, допълваме се. Мисля, че тя е перфектната жена за мен! Първата крачка я направих аз. Разменихме си телефонните номера и й писах”, спомня си Фики.

Гюлджан не крие, че ревнува любимия си от многобройните му фенки. Не я притеснява обаче работата му и постоянните отсъствия от дома заради участия.

Сега младоженците чакат с нетърпение първото си дете – момченце. „Синът ни ще се появи около рождения ми ден – 3 март следващата година. Дай боже да се роди точно на моя празник. С Гюлджан решихме да го кръстим на баща ми Тунчер, но ще го наричат като него Тони. Искам да имам момче и момиче. Скоро ще започнем да правим стаята на бебето, тя ще е подарък от моите родители, и ще е в синьо. Все още не сме купили нищо. Голямата ми мечта е както баща ми се гордее с мен, така и моя син да ме радва някога. Искам да бъде много добър певец и да надмине нашите успехи с татко”, завършва Фики Стораро.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments