КРАЛСКА ПОЧИВКА - Миркович плаща между 500 и 2 000 евро нощувка в Монте Карло » YEP.bg

КРАЛСКА ПОЧИВКА - Миркович плаща между 500 и 2 000 евро нощувка в Монте Карло

Публикувано от YEP.bg на 4 August 2016 | 0 Коментари

Източник: MOKO solution

Етикети: , , , , , , ,

В разгара на летните ваканции и морските дестинации сръбската легенда Драгана Миркович се отдаде на заслужена почивка в едни от най-скъпите и красиви курорти в Европа. Певицата на Балканите, която ще изнесе впечатляващ BEST OF концерт на 16 декември в София, избра да зареди батериите си не къде да е, а именно на Френската ривиера, както и в града на любовта – Венеция.

 

Кралската почивка на звездата е започнала от райските плажове и тюркоазени крайбрежия на Италия в компанията на съпруга й Тони Биелич и техни приятели. Следва перлата на Лазурния бряг Монте Карло – град, известен като едно от задължителните места за почивка на богатите и известните, легендарния нощен живот, луксозните яхти и прекрасните гледки.

В града на богатите Миркович е отседнала в невероятния хотел Le Mеridien Beach Plaza, който е част от една от най-скъпите вериги в света Le Mеridien. Нощувката за дизайнерска стая в хотела е от порядъка 500 - 1 000 евро, а за апартамент – 1 500 – 2 000 евро.

Освен да събира слънчеви лъчи по красивите плажове на Лазурния бряг, изпълнителката на „Lepi moj“ отскочи за няколко дни и до родния град на Казанова. Във Венеция звездата се почерпи с чаша ароматно италианско кафе и разбира се, се разходи с гондола по Canale Grande и романтичните улички-канали в града.  

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments