Часовник с диаманти за премиерата на Ави Бенеди » YEP.bg

Часовник с диаманти за премиерата на Ави Бенеди

Публикувано от YEP.bg на 10 March 2017 | 0 Коментари

Източник: Meloman

Етикети: , , ,

Снимка: Емил Колев, HiL!fe

Точно 60 човека, отбрани гости, бяха първите, които имаха възможността да видят предпремиерно най-новия проект на композитора и изпълнител Ави Бенеди - латино парчето "La Vida Amiga".

Сингълът е първият международен проект на Ави от доста време насам и представя изпълнителя в нова светлина. Парчето е на испански език, с актуален ритъм и с много лятна енергия.

Сред присъстващите на представянето бяха колеги, приятели, журналисти и представители на бизнеса. За официалната промоция от Виена пристигнаха и двамата братя на Ави, а с подарък - часовник с диаманти от цялото семейство, специален гост беше и чичо му – търговец на диаманти.

Нелина, Соня Немска (на снимката) и Таня Боева разгорещиха купона с изпълнения на живо, а гласът на Радио Веселина – Светлана Кабаиванова, бе водеща на промоцията. Сред гостите беше и "Мисис Баба 2015" Дони Василева, придружена от годеника си.

За съжаление, поради ангажименти с децата си, на промоцията не успяха да присъстват Емилия и Коко Динев, но Ави с благодарност припомни, че именно те са хората, довели го в България, а Емилия е първата българска певица, която работи с него по два от дуетите им, които се превърнаха в хитове у нас.

Красиви промоутърки посрещаха гостите с екзотични коктели с австрийска водка – генерален спонсор на проекта на Ави, а изискани ястия от персийската кухня доставиха истинска наслада за небцето на присъстващите.

Едновременно с премиерата у нас, песента "Lа Vida Amiga" беше представена в Германия, Австрия, Швейцария и Испания.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments