Петя Чикурдова: Fitline са продукти за хора с ценностна система, насочена към здравословен начин на живот » YEP.bg

Петя Чикурдова: Fitline са продукти за хора с ценностна система, насочена към здравословен начин на живот

Публикувано от YEP.bg на 15 May 2016 | 0 Коментари

Източник: PR публикация

Етикети: , , , , , , , , ,

Петя Чикурдова е родена във Варна.  Завършила е Корпоративни финанси в Икономически универститет в морската ни столица. От 2009 г. Чикурдова е управител на „Инвест Консулт България“ ЕООД. Фирмата е представител на немските висококачествени продукти Fitline и BeautyLine .

 

 

-          Г-жо Чикурдова, какво трябва да знаят хората за тези продукти?

-          Fitline® са патентовани продукти и цялостни концепции за оптимизиране на храненето на съвременния човек, живеещ в замръсена околна среда, стрес, неконтролирано качество на храните и много други вредни фактори от ежедневието. Тези продукти дават възможност по най-лесния начин, във вид на приятна напитка, да се приемат всички жизнено необходими биологично-активни вещества за правилното функциониране на организма. Затова ние сме позиционирани в сегмента „хора с ценностна система, насочена към здравословен начин на живот“, избиращи немското качество, ефективност и сигурност на продуктите.

-          Какви са предимствата на продуктите Fitline?

-          В основата на продуктите са научни изследвания, превърнати в патентовани решения и реализирани чрез най - нови технологии, а именно чрез концепцията за транспорт на хранителните вещества (NTC), която е разработена специално за PM-International. Хранителните вещества се доставят на точното място, където са най-полезни, до милиардите наши клетки и по този начин се постига по-добра бионаличност.

Приемайки Fitline можете да бъдете убедени, че усвоявате над 95% от продукта, правите добавъчно клетъчно хранене с извлеци от плодове и зеленчуци там, където организмът чувства недостиг на хранителни вещества. И най – важното е, че знаете за какво влагате парите си, защото от една страна усвоявате максимално продукта, от друга знаете, че не вредите на организма си със синтетични витамини и забранени химически вещества.

-          Как е гарантирано качеството на тези продукти?

-          Fitline има анти - допингов сертификат, всички продукти са листнати на www.koelnerliste.com, ISO9001, International Food Standard, Swiss Vitamine Insitute, Кошер сертификат за израелския пазар, Халал сертификат за арабския свят, като фирмата доброволно изисква продуктите й да бъдат тествани редовно за подлежащи на допинг забрана анаболо-андрогенни стероиди.

Производителите на тези уникални продукти PM – International са разработили две основни линий, а именно Fitline® - хранителни добавки и BeautyLine® - козметична линия.  А именно „красота от вътре на вън“ или по просто казано, когато един организъм е здрав, то той е и красив. Нашите производители са се погрижили да подпомагат и външната красота. Това става чрез незаменимите козметични продукти, които осигуряват до триминутен лифтинг ефект на кожата на лицето без хирургична интервенция.

-          Много популярни личности вече са ги ползвали. Ще посочите ли някои от тях?

-          Като за начало ще започна с нашите състезателки по художествена гимнастика, които дори са част от немския каталог на известни спортисти по света, които употребяват продуктите на PM – International. За нас това може да бъде само чест. От световните звезди мога да посоча Новак Джокович, Федерер и още много други. Фирмата работи активно и в тясно сътрудничество с различни спортни организации, национални отбори и спортисти от световна класа в продължение на много години. Сред партньорите са германската и австрийската федерация по ски (DSV и OSV), германската федерация по хокей на лед (DEB), германската федерация по колоездене (BDR) и германската федерация по спортуване чрез бързо ходене и каране на ролери (DNV).

-          Къде могат да бъдат открити тези продукти и как хората могат да си ги поръчат?

-          Продуктите могат да се поръчат по телефон, от офисът на фирмата ни, намиращ се на ул. Мадара №8 във Варна, чрез Facebook страницата – Нов начин на живот с FitLine, лично съобщение... Опциите са много, но въпреки това в най – скоро време ще започне да функционира и Online магазин. Той ще заработи за още по – голямо улеснение на клиентите ни.

-          Има ли кауза, зад която застава „Инвест Консулт България“ ЕООД?

-          Да, има такава кауза. Целта на фирмата ни е чрез продуктите Fitline® и BeautyLine® да даваме здраве и красота на хората. В същото време личната ми кауза е да подпомагам хора в неравностойно положение, като отделям процент от приходите за благотворителност. Всеки, който желае, може да се присъедини към нас и да стане дистрибутор на продуктите. По този начин той също ще помага за каузите ни.

 

За поръчка на продуктите Fitline и BeautyLine:

Тел: 0895 733 555

Адрес: Варна, ул. Мадара №8

Фейсбук:  https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D1%81-FitLine-398235370300963

PR публикация!


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments