Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през August 2015

Best Model of the World Ива Атанасова ексклузивно за YEP.bg: Искам България да е място, в което няма да се колебаем да отгледаме децата си

Публикувано от YEP.bg на 30 August 2015

Tags: , , , , , , , , ,

iva atanasova2 Снимки: Личен архив на Ива Атанасова *Ива Атанасова е родена във Варна. Тя е откритие на агенция VIP Fashion Group. Става модел през 2005 г. 12 месеца по-късно вече е едно от най-търсените лица. Атанасова печели титлата „Мис Варна” за 2007 г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

REACTION Watches & Jewellery - Победителките в „Мис Варна“ избраха часовниците Daniel Wellington

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 27 August 2015

Източник: PR публикация

Tags: , , , , , ,

ardo chasovnici miss Снимка: Ивелина Христова Големите победителки в „Мис Варна“ посетиха Reaction Watches & Jewellery в морската столица, където получиха правото сами да изберат своите подаръци за спечелените титли. Reaction бе един от основните спонсори на конкурса, който се отличава с блясък, стил и елегантност. Красавиците бяха посрещнати лично от г-н Ардашес Ованезов, собственик на бутика за часовници и бижута.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Новоизбраната „Мис Варна“ мечтае за кариера в киното (вижте какво каза Марина, когато сложи коронат

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 23 August 2015

Tags: , , , , ,

11944728102034787540487611198887283n Снимка: Алекс Георгиев Марина Димитрова е името на новата носителка на титлата „Мис Варна“. Тя е на 19 години и е възпитаник на Националната гимназия по хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“ в морската столица. „Изключително съм щастлива, че журито се спря на мен. Вълнувам се много“, каза ексклузивно за YEP.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Гай Сайнър от "Ало, ало" поведе елитното международно жури в "Мис Русалка", Слабаков и Ернестина аплодираха момичетата

Публикувано от YEP.bg на 17 August 2015

Tags: , , , , , , , , ,

rusal Снимки: Георги Георгиев *Световноизвестният британски актьор Гай Сайнър, нашумял с ролята си на лейтенант Грубер в култовия сериал "Ало, ало", бе специален гост в журито на конкурсите Мис Русалка 2015 и Мис Монако - Каварна 2015*, които се проведоха на Лазурния бряг на родното Черноморие в комплекс Русалка.  

0 Коментари | Разгледай цялата статия