Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през December 2014

Четвъртата подгласничка на "Мисис Европа" посреща Нова година на ски в Сърбия

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 30 December 2014

Tags: , , ,

antoni ana Снимка: Георги Георгиев Носителката на титлата "Мисис България Европа" и четвърта подгласничка на "Мисис Европа '2014" Антония Анакиевска (на снимката) е на семейна почивка в Сърбия. Там тя ще посрещне и Нова година, научи YEP. bg. "Караме ски на Бабин зуб. Това е новопостроен ски курорт, има и разкошно СПА", заяви хубавицата.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

"Мис София" ще обикаля заснежената столица с парти бус

Публикувано от YEP.bg на 29 December 2014

Източник: VIP Communication

Tags: , , ,

ana maria cherneva2 Снимка: Личен архив Снежните виелици в София ще бъдат разтопени в новогодишната нощ от атрактивен парти бус, пълен с актьори и музиканти, завихрени с  музика и танци, готови с изненади за всички столичани, които решат да се присъединят към забавлението на колела от 22 часа на 31 декември до ранните часове на Новата година.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Михаела Илиева стана "Момиче на късмета"

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 18 December 2014

Tags: , , ,

antonia Снимка: Антоанета Драганова Михаела Илиева (на снимката) е името на победителката в шоуто "Момиче на късмета", което се състоя в ресторант към известно варненско казино.   Подгласнички на Михаела станаха Петя Георгиева и Десислава Тодорова. Общо 10 момичета се впуснаха в спор за титлата. Те преминаха през три отделни тура, а представители на спонсорите оценяваха качествата им.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Жени Калканджиева пресява лично кандидатки за "Мис България" във Варна

Публикувано от YEP.bg на 10 December 2014

Източник: HYPE Communication

Tags: , , ,

resizedimage600479 Jeni NL Tacho Снимка: Архив / Поверително от NL Утре във Варна ще се проведе вторият и последен за града кастинг за участнички в националния конкурс „Мис България“. Кастингът е отворен за участие и всички  желаещи да се включат могат да заповядат в популярен коктейл бар в кв. Младост между 20ч и 21. 30ч.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Кралицата на Бургас се казва Александрина Цветкова (+ ФОТОРЕПОРТАЖ)

Публикувано от YEP.bg на 5 December 2014

Източник: Ваня Кирова

Tags: , ,

IMG6142 Снимки: Ваня Кирова На бляскава церемония снощи, дни преди навечерието на Никулден, бе избрана носителката на короната в шоуто за красота "Кралица на Бургас". С титлата се окичи Александрина Цветкова.

0 Коментари | Разгледай цялата статия