Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през April 2014

СЕКССИМВОЛ - Мартина Узунова пред YEP.bg: Ще търся реализация в киноиндустрията

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 20 April 2014

Tags: , , , , , , , , ,

uzunova Снимка: Личен архив Една от целите, които съм си поставила, е да намеря реализация в киноиндустрията. Това заяви пред YEP. bg носителката на титлта „Секссимвол на годината” Мартина Узунова. Жанрово красавицата се увлича по психотрилърите. Дейвид Линч е сред любимите й режисьори. Харесва лентите му „Дюн”, „Диво сърце” и др.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

САМО В YEP.BG - Финансистката Гергана Кушева: Не мога да живея без морето, обичам романтиката

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 9 April 2014

Tags: , , , , , , , , ,

gergana sf diana Снимка: Диана Стоянова Гергана Кушева е на 28 г, родена е в София. Дълго време е живяла в Пловдив, където завършва средното си образование с хуманитарен профил, а по-късно и университет. Красавицата е дипломиран макроикономист. В момента работи във финансово-консултантска фирма. Тайно мечтае да стане сватбен агент. Танцувала е няколко години спортни и латино танци.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

САМО В YEP.BG - Гримьорката Тотка Андонова съветва: Не се придържайте сляпо към модните тенденции

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 9 April 2014

Tags: , , , , , , ,

totka making angel i djavol2 Снимка: Личен архив Най-голямата грешка е да се придържате сляпо към модните тенденции. Това предупреждава известната гримьорка Тотка Андонова. Тя  допълва, че винаги трябва да се опитват нови и различни техники. „Всеки човек е индивидуален, както по външни белези (цвят на кожа ,очи, коса), така и по темперамент и стил.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

СУЕВЕРИЯ – 10 години нещастна любов за варненски фотомодел и бъдещ моден стилист?

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 7 April 2014

Tags: , , , , , , ,

anna model Снимка: Миглена Христова Анна Янева, която е един от популярните фотомодели във Варна, е заплашена да преживее нещастна любов. Поне това гласи поверието, когато счупиш огледало. Неприятната случка станала тази сутрин, когато красавицата оправяла макиажа си.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА YEP.BG ОТ ХОЛАНДИЯ - Студентки луднаха по наш еротичен танцьор

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 5 April 2014

Tags: , , , , , ,

stiven Снимка: Личен архив Холандски студентки всяка вечер плакнат око с едно от най-яките тела на България. От средата на март в Грьонинген танцува Стивън от „Хот Плейърс”. Мачото играе сложна хореография в спектакъл с име „Бурлеска”, който се поставя в елитно нощно заведение.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

Best Model of the World Сидхарт Шукла е вегетарианец, увлича се по мода и спортува активно

Публикувано от YEP.bg на 1 April 2014

Източник: Рая Синева, Нова Броудкастинг Груп

Tags: , , , , , ,

SiddhartShuklap1 Снимки: Нова Броудкастинг Груп Двама от най-популярните индийски актьори – Сидхарт Шукла и Пратюша Банерджи влизат в ролите на Шив и Ананди в индийския сериал „Малката булка”, който ще се излъчва по Нова.  Освен с участието си в едни от най-популярните риалити формати, двамата са интересни с хобитата си, новите предизвикателства и дори страстите в крикета, съобщава Рая Синева.

0 Коментари | Разгледай цялата статия