Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през February 2014

Бижу с естествени перли за „Dream Girl на YEP.bg”, седем момичета се борят за титлата

Публикувано от YEP.bg на 28 February 2014

Tags: , , , , ,

TRANSPARANT YEP 1 new2 Победителката в конкурса „Dream Girl на YEP. bg. » ще отнесе сребърно бижу с естествени речни перли от магазин „Reaction”, безплатна фотосесия от ArtPhoto-Varna, дизайнерски тоалет от Красимир Недялков, професионален грим от Албена Свещарова, ръчно изработена шоколадова пластика от шеф Секулидис и др.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ПЪРВО В YEP.BG – Култов диджей ще реди дебютна фотографска изложба с ярки портрети и пейзажи

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 26 February 2014

Tags: , , , , , , , ,

morano 2 Снимки: Джери Морано и Личен архив Диджей Джери, който във фотографските среди се води с артистичен псевдоним Джери Морано, подготвя дебютната си фотографска изложба, научи първи Yep. bg. Тя ще бъде реализирана тази пролет и ще включва ярки потртети и пейзажи, които той е уловил с камерата си. По всяка вероятност фотографиите ще бъдат изложени в курорта Златни пясъци.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ПЪРВО В YEP.BG: „Мис Варна” се озова в прегръдката на Иво Андонов от „Под прикритие”

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 21 February 2014

Tags: , , , , ,

baharov iren Снимка: Студентски съвет Носителката на титлата „Мис Варна” за 2012 г. Ирена Григорова се озова в прегръдката на Захари Бахаров, който играе ролята на Иво Андонов в култовата телевизионна поредица „Под прикритие”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ПЪРВО В YEP.BG: Счетоводителка позира пред камерата на Емил Пенчев

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 18 February 2014

Tags: , , , ,

nikol albena Снимки: Емил Пенчев Никол Михайлова застана пред камерата на Емил Пенчев за модна фотосесия. Красавицата по професия е счетоводител, но през свободното си време се отдава на приложното изкуство. Никол обича да проектира и изработва бижута от полимерна глина, естествени камъни, а също и да рисува. Друга нейна страст е позирането пред обективите.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

„Мис Плеймейт 2014” Елена Кучкова ще „обнародва” половинката си

Публикувано от YEP.bg на 13 February 2014

Източник: Валентина Искренова

Tags: , , ,

elena kuchkova Снимка: Валентина Искренова „Мис Плеймейт 2014” Елена Кучкова ще покаже половинката си във „Вечерта на блондинките”, която ще се проведе на 20-ти февруари в „Арбат”. Кучкова ще се появи с тайнствен мъж под ръка, който от известно време вълнува дните й, съобщи Валентина Искренова.  Водещ на церемонията по награждаване на русокоските ще е популярен фолк-изпълнител.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Анна Янева е „ЛИЦЕ НА YEP.BG – СЕЗОН ЗИМА”, общо 3300 наши читатели определиха класирането

Публикувано от YEP.bg на 11 February 2014

Tags: , , , , , , , , ,

zima yep anna yaneva Снимка: Личен архив Родената през август 1990 г. във Варна Анна Янева е „ЛИЦЕ НА YEP. BG – СЕЗОН ЗИМА”! Тя завоюва отличието си в съревнование, което протече на страницата "Конкурси" на лайфстайл изданието ни в интернет – www. Yep. bg. За Анна са гласували 1712 наши читатели.

0 Коментари | Разгледай цялата статия