Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през December 2013

Хубавата Грациела събра завистливи дамски погледи пред ЦУМ

Публикувано от YEP.bg на 26 December 2013

Tags: , , , ,

graciela Снимки: Алекс Манчев Грациела Ковачева събра завистливи дамски погледи пред ЦУМ в столицата. В средата на ноември там тя засне своята професионална фотосесия с Алекс Манчев, която е озаглавена "Красотата си има име". Моделката на агенция „Визаж” позира с тоалети на „Тело България”. Постпродукцията на сесията е дело на Надя Сивкова. Ковачева е студентка в НБУ.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Красивата Анелия се потопи в 5-звезден лукс посред зима

Публикувано от YEP.bg на 19 December 2013

Tags: , , , , , , , ,

anelia spa 2 Снимки: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna Анелия Методиева, която читателите на Yep. bg определиха със своите гласове за Лице на лайфстайл изданието ни за Лято 2013, тези дни получи своята безплатна фотосесия от ArtPhoto-Varna. Студентката от Икономически университет се потопи в 5-звезден лукс в курорта „Златни пясъци” посред  зима.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Ани Хоанг ще оценява Мис и Мистър УНСС

Публикувано от YEP.bg на 3 December 2013

Източник: Валентина Искренова

Tags: , ,

anihoang Снимка: Валентина Искренова Ани Хоанг ще е председател на журито на конкурса Мис и Мистър УНСС и ще даде лентите на победителите. Зрелищната надпревара ще започне тази сряда в 22 часа в клуб Мегаденс - Студентски град. След усилен кастинг бяха подбрани най-артистичните студенти от икономическия институт.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Атмосфера от отминали времена във фотосесия на “Мойра”

Публикувано от YEP.bg на 3 December 2013

Източник: Агенция Мойра

Tags: , , , , ,

lina 4 Снимки: Силвия Пантелеева Агенция “Мойра” реализира фотосесията си “Ретро”. В нея взеха участие едни от най-добрите модели на агенцията. Лина Тодорова, Велислава Стоянова, Даяна Янкова и др. позираха в магазин за мебели от Холандия. Стайлингът бе дело на Жана Пенева, а тоалетите на Vintage House. За прическите се погрижиха от студио “Лада”, грим – Красимира Костова.

0 Коментари | Разгледай цялата статия