Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през April 2013

МИСТЪР ЕВРОПА – Наш програмист ще се състезава с мачовци от 13 националности, чакат звезди от Холивуд

Публикувано от YEP.bg на 29 April 2013

Източник: Нина Никол

Tags: , , , , , , , , ,

MisterEuropeplakat Снимки: Нина Никол Дву-часово зрелищно шоу - това обещават да бъде Мистър Европа неговите организатори. Сред тях е и Мисис България Ана Иванова. Надпреварата ще се проведе в Монако на 18 май. *След 4-месечно гласуване, останаха финалистите на 14 държави*, съобщи Нина Никол. *Между избраните** е и Борислав Митрев от България*, който по професия е програмист.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Красавица от модни фотосесии се дипломира като магистър по „Съдебни психологически експертизи”

Публикувано от YEP.bg на 19 April 2013

Tags: , , , , , ,

borjana konova Снимка: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna Боряна Конова се дипломира преди броени минути като магистър  по „Съдебни психологически експертизи”. Така един от най-красивите модели край морето ще може да намери своята професионална реализация като вещо лице в наказателния, гражданския, административния и арбитражния процес. Завършилите обучението си по магистърската програма могат да бъдат ангажирани и като психолози по различни видове дела.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

НЮ ЙОРК – $5000 кеш, почивка във Варна и дизайнерски обувки за „Мис Българка 2013”

Публикувано от YEP.bg на 7 April 2013

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , , , , , , ,

missUSA Лого: http://www. bgwomenclub. us На 25 май в Metropolitan Pavilion в Ню Йорк ще се проведе конкурса "Мис Българка в САЩ" 2013. Това съобщават на страниците си нашите партньори от Urban-mag. com. *Задължително условие за участничките е да имат български корени и да говорят български език*.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Търсят претендент за „Мистър Европа” във Варна през лятото

Публикувано от YEP.bg на 2 April 2013

Източник: Нина Никол

Tags: , , , , , , ,

AniIvanova Снимка: Valterza Photography Варна ще бъде един от градовете, където ще се проведе кастинг в търсене на претендент за титлата „Мистър Европа”, научи Yep. bg. София и Пловдив са другите две места, които са заявени за предварителен подбор на красавци.

0 Коментари | Разгледай цялата статия