Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през March 2013

Певица позира на Георги Георгиев за фотосесията „Spring is coming…”

Публикувано от YEP.bg на 31 March 2013

Tags: , , , , , , ,

spring 1 Снимки: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna Певица позира за първата си професионална фотосесия при Георги Георгиев от ArtPhoto-Varna тези дни. Галина Николова смени няколко визии пред камерата на фотографа. За снимачни терени на „Spring is coming…” бяха използвани бар „Соло” и цветна оранжерия на FlorMM. Върху макиажа на красавицата работи гримьорката Марина Стоилова, а селекцията на тоалетите е направила самата Николова.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

КОМЕНТАР – Парите може би купуват корони (в България), но не купуват стил!

Публикувано от Емилиян Ялъмов на 17 March 2013

Tags: , , , , , , , ,

az kalendar yep bg za feis2 Правило ли Ви е впечатление, че първенци в конкурси за красота са момичета / момчета, *които са далеч от общоприетите норми дори за обикновена хубост*? Направо може и да не ги забележите, когато ги разминете на улицата. За сметка на това достойни претенденти/ки остават назад в класирането и често повече не се явяват на подобен род измислени съревнования.

3 Коментари | Разгледай цялата статия

Слави Трифонов към „Мис Варна 2007”: „Много харесвам жените като теб, с крака по-дълги от магистрала „Люлин”

Публикувано от YEP.bg на 8 March 2013

Tags: , , , , , , , , ,

iva atanasova Снимка: VIP Fashion Group Шоумен №1 на България Слави Трифонов не пожали комплименти към „Мис Варна 2007” Ива Атанасова, с която заедно водят „Магаданс предизвикателството” по  bTV. В шоуто навръх 8 март Трифонов  се обърна  към Ива с думите: „Много харесвам жени като теб, с крака по-дълги от магистрала „Люлин”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

„Мис Варна 2012” е втора по красота измежду всички университети в страната, кара шейна на Пампорово

Публикувано от YEP.bg на 8 March 2013

Tags: , , , , , , ,

irena pamporovo Снимка: Личен архив Носителката на титлата „Мис Варна” за 2012 г. Ирена Григорова се класира на второ място в „Мис и Мистър Универсиада”. Шоуто се проведе в хотел „Перелик” в курорта Пампорово късно снощи.  По този начин Ирена получи признанието за втора по красота студентка измежду всички университети в страната (взели участие в шоуто).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МОНАКО - BBС и още 16 световни телевизии ще отразяват Mr. Europe, Ана Иванова дарява парите на UNICEF

Публикувано от YEP.bg на 7 March 2013

Източник: Нина Никол

Tags: , , , , , , , ,

AniIvanova 1 Снимка: Архив BBC и още 16 световни телевизии ще отразяват Mr. Europe, стана ясно от организаторката на конкурса в Монако Ана Иванова. Конкурсът е предвиден за 18 май, точно когато на Ривиерата ще се провежда Формула 1 и Филмовия Фестивал.  "*Август месец пък ще проведем регионалните кастинги в Пловдив, Варна и София, за да изберем участници за Mr. Europe Bulgaria.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

С ВИДЕО МОСТ - Черната Златка влиза в журито на „Мис BMW Club Bulgaria – Варна”

Публикувано от YEP.bg на 4 March 2013

Tags: , , ,

zdb Снимка: Личен архив Златка Димитрова (позната също като Черната Златка) е приела поканата да се присъедини към журито на „Мис BMW Club Bulgaria – Варна”, научи Yep. bg. Димитрова няма да присъства на съдийската скамейка в морската столица (поради неотложни ангажименти в София), а ще направи директно включване чрез видео мост между двата града.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

КРАСАВИЦАТА И ЗВЕРОВЕТЕ - Анелия влиза в клетката при MMA бойци

Публикувано от YEP.bg на 3 March 2013

Tags: , , , , , ,

anelia m Снимка: Алекс Манчев Анелия Методиева е една от красавиците, които ще участват в ролята на „Момичета на клетката”. Тя ще се появи в първото издание за тази година на MMA боевете „Cage of Glory” (15 март, зала „Конгресна” в ДКС), където ще извежда бойците, показва табелите с номерата на рундовете, както и ще асистира при награждаването след битките.

1 Коментари | Разгледай цялата статия