Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през November 2012

Светла Маркова разпалва фантазиите с горещи фотосесии

Публикувано от YEP.bg на 24 November 2012

Tags: , , ,

markova Снимки: Кирил Христов / Личен архив Светла Маркова (популярна родна дизайнерка и художник) разпалва фантазиите с горещи фотосесии. Тя позира за големи имена във фотографията като Кирил Христов и Christophe Goyer от Франция. Красавицата е родена в Стара Загора. Учила е рисуване и дизайн.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

Варненката Виктория Пантелеева и фолк певицата Алисия си приличат като две капки вода

Публикувано от YEP.bg на 21 November 2012

Tags: , , ,

victoria alisia Снимка: Личен архив Приликата между Виктория Пантелеева и фолк певицата Алисия е очевадна. Варненката и Ася (както е истинското име на изпълнителката) са като две капки вода (смятат мнозина от тези, които са ги виждали заедно).   „Не мисля, че си приличаме толкова много. По-скоро може да имаме само някои общи черти”, заяви за Yep. bg Виктория.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЕКСКЛУЗИВНО – „Мис Плеймейт”: Търся в един мъж доброта, уважение и отговорност към семейството

Публикувано от YEP.bg на 19 November 2012

Tags: , ,

bahati Снимка: Личен архив Силвия Бахати от Велико Търново е новата носителка на титлата „Мис Плеймейт” на сп. „Плейбой”. Всъщност Бахати не е нейната фамилия, а псевдоним (който в превод от суахили означава „късметлийка”). Получила го по време на екскурзия в Танзания (разказа тя за Yep. bg) В африканската държава красавицата посетила племето масаи.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ГОТИК - Победителка в конкурс на Yep.bg стана „Принцеса на мрака”

Публикувано от YEP.bg на 10 November 2012

Tags: , , , ,

top 3 Снимки: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna Теодора Топалова от Троян, която спечели безплатна фотосесия (в конкурс на Yep. bg) се превъплъти в „Принцеса на мрака”. Хубавицата позира повече от час на Георги Георгиев от ArtPhoto-Varna (като за това време смени две визии). Тя бе облечена в дизайнерските тоалети на Галена Димитрова (бутик „Авангард”).

2 Коментари | Разгледай цялата статия

ФОТОСЕСИЯ - Весна Ванди показа скандалното си тату „Майната Ви на всички...”

Публикувано от YEP.bg на 7 November 2012

Tags: , , ,

vandi Снимки: Симеон Михайлов / Личен архив на В. Ванди Весна Ванди (популярен модел и носител на титлата Мис България Интернешънъл) направи нова фотосесия. В нея тя за първи път показа пред професионална камера своята скандална татуировка, която гласи: „Майната Ви на всички, които ме предадохте, говорихте зад гърба ми и ме лъжехте в очите!”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия