Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през August 2012

ТОЧНО В ПОЛУНОЩ - Три красавици влизат в спор за „Лице на Yep.bg”

Публикувано от YEP.bg на 30 August 2012

Tags: , , ,

yepbg125x125px4k Точно в полунощ (тази вечер) три красавици ще влязат в спор за титлата „Лице на Yep. bg”. Съревнованието ще се проведе в страницата на лайфстайл изданието ни във Facebook. Там всеки желаещ ще може да гласува (чрез Like) под снимката на своята любимка. Призьорка ще бъде тази, която събере най-много харесвания.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Бизнесмен и безработен (рамо до рамо) в „Мистър Варна 2012”

Публикувано от YEP.bg на 27 August 2012

Tags: , , ,

mv1 Снимки: Пабло Ромеро Над 30 момчета и мъже (на възраст от 17 до 27 г. ) се явиха на кастинг в “Екстраваганца” за участие в „Мистър Варна”. Главните организатори ИК “Д Елена” (Кирил Аспарухов) и Модна агенция “АЛИА”  (Кирилка Христова) определиха вместо 10 – 16 участника.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Варненка е новото откритие на ALIA Models

Публикувано от YEP.bg на 25 August 2012

Tags: , , ,

stef Варненката Стефка Белчева е новото откритие на ALIA Models (научи Yep. bg от Кирилка Христова, мениджър на агенцията). Белчева учи в І ЕГ в паралелка с английски език. Тя е на 17 г. , висока 179 см и притежава мерки 87/66/92. Красавицата харесва баскетбол, обича да слуша музика и да пише стихове.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Изцяло дамско жури ще заседава и гласува на „Мистър Варна”

Публикувано от YEP.bg на 23 August 2012

Tags: , , , , , ,

varnamister Жури (съставено изцяло от дами) ще заседава и гласува на „Мистър Варна” (научи Yep. bg). Сред оценяващите ще присъстват актриса, оперна певица, бизнесдама, поетеса, галеристка, хореографка и др. Петото издание на шоуто ще се проведе в Xtravaganzza на 8 септември. Организатори са ИК „Д’Елена” и агенцията за модели и манекени „Алия”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЖЕНСКИ ТАЙНИ – „Мис Варна 2012” Ирена Григорова харесва силните и магнетични мъже

Публикувано от YEP.bg на 21 August 2012

Tags: , , , , , , ,

missvarna Със сигурност има доста интересни и любопитни неща, които не знаете за носителката на титлата „Мис Варна 2012” Ирена Григорова. Затова й Yep. bg разговаря с нея, за да научите малките й женски тайни. Eто какво ни отговори красавицата от VIP Fashion Group в блиц формат:

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МИС ВАРНА 2012 – Истински фурор за красавици (снимали фотосесии за Yep.bg)

Публикувано от YEP.bg на 19 August 2012

Tags: , , , , , , , , ,

misvarna Две красавици (снимали през последните няколко седмици фотосесии за Yep. bg) направиха истински фурор на „Мис Варна 2012”. Едната (Ирена Григорова) безапелационно се окичи с короната за най-красива варненка. Тя постигна дубъл и бе избрана и за „Мис Медия”. Другата чаровница (Илона Минчева) стана втора подгласничка на победителката и взе още няколко престижни приза.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Среброто води „Мис Варна”. Победителката за седмица обикаля Перлите на Адриатика

Публикувано от YEP.bg на 18 August 2012

Tags: , , , , , , , ,

missyacht Остават броени часове (преди тази вечер) да бъде избрана новата носителка на титлата „Мис Варна”. 24 красавици ще спорят за короната (в три тура). Повече от 4 месеца специалисти работеха по проектите за сцена и декор. Уникалната хореография е дело на Дияна Янкова.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Доц. д-р Долапчиева засне фотосесия за световно призната италианска марка

Публикувано от YEP.bg на 14 August 2012

Tags: , , , , , , ,

galina Снимки: Evanti Studio Грим: Евелина Дойчинова Доц. д-р Галина Долапчиева e заснела фотосесия за световно призната италианска модна марка (научи Yep. bg). Тя не могла да устои на предложението, което са й отправили (за завръщане в модните среди) въпреки натоварената си програма. Доц. Долапчиева е лектор в някои от най-значимите европейски университети.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Студентка от Икономически университет е най-новото откритие на варненска модна агенция

Публикувано от YEP.bg на 14 August 2012

Tags: , , , , ,

mayatrichkova Студентката от Икономически университет е нашето най-ново откритие. Това заяви пред Yep. bg Красимир Недялков (от агенция „Пауър Подиум”). Красавицата се казва Мая Тричкова. Тя вече е участвала в „Звезда за един ден” (проект на Недялков). Там Мая е позирала за Мартин Дралчев (моден фотограф). Тричкова е на 20 г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Претендентки за „Мис Варна” дефилираха по бански в Planet La Dolce Vita

Публикувано от YEP.bg на 14 August 2012

Tags: , , , ,

miss 24-те претендентки за титлата „Мис Варна” дефилираха по бански в лятната градина на Planet La Dolce Vita. Там момичетата бяха и индивидуално представени пред варненската общественост.

0 Коментари | Разгледай цялата статия