Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през July 2012

16 българки и една рускиня ще спорят за короната в „Принцеса на Варна”

Публикувано от YEP.bg на 31 July 2012

Tags: , , , , , , , , ,

princess2 Снимка: Алекс Манчев 16 българки (от Варна, Добрич и Русе) и една рускиня ще спорят за короната в „Принцеса на Варна” (тази събота от 21 ч. ) на сцената на Летен театър. Момичетата са подбрани чрез специален кастинг (за който Yep. bg вече писа). Половин час преди началото (по червен килим) ще преминат членовете на журито.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

КОРОНА – Изработват (ръчно) диамантено бижу за новата „Мис Варна”

Публикувано от YEP.bg на 29 July 2012

Tags: , , , , , , , ,

mvvfg Победителката в „Мис Варна 2012” ще получи корона и ръчно изработено диамантено бижу. Това обявиха организаторите от агенция VIP Fashion Group, които проведоха кастинг за участнички в шоуто (насрочено за 18 август). Той се състоя в „Плейграунд” на МОЛ-Варна и събра десетки кандидатки за слава.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Кристина обожава Венеция, Милано и Париж

Публикувано от YEP.bg на 24 July 2012

Tags: , , , ,

KristinaGrozdanova2 Кристина Грозданова обожава да пътува до красиви места. Любими дестинации са й Венеция, Милано и Париж. Красавицата от две години е част от ЕС Лайн Моделс. Грозданова е била главен персонаж в музикални клипове. Участвала е в многобройни ревюта. Кристина учи в езикова паралелка с испански език.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

СЪС СТИЛ - Русокоса красавица направи фотосесия на двумачтовата яхта „Андромеда”

Публикувано от YEP.bg на 22 July 2012

Tags: , , , , , , , ,

KBE0 Кристина Петрова направи стилна фотосесия на двумачтовата яхта „Андромеда”. Русокосата хубавица работи като консултант в луксозен бутик за пури в морската столица, но модата е нейната голяма страст. Петрова е завършила „Туризъм” в Икономически университет. Мечтата й е да посети Лас Вегас. През свободното си време Кристина спортува.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

„Лице на България” обича да играе покер

Публикувано от YEP.bg на 22 July 2012

Tags: , , , , ,

Kamelia Любимото занимание на Камелия Янкова (носителка на титлата „Лице на България”) е да играе покер (научи Yep. bg). Тя е едно от момичетата на агенция „ЕС Лайн Моделс”. Задълженията й включват участия в телевизионни реклами, филмови продукции и др. Янкова обича да танцува.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

КАСТИНГ – Търсят новата Мис Варна. Трябва да е висока над 170 см.

Публикувано от YEP.bg на 20 July 2012

Tags: , , ,

kasting В събота (28 юли) от 14 ч. в Mall Varna ще се проведе кастинг за „Мис Варна 2012”. Екипът на VIP Fashion Group търси нови и непознати лица. Могат да се явят момичета на възраст между 15 и 24 години. Трябва да са високи над 170 см.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Крис Пасева позира (при 40-градусова жега) за дяволски добра фотосесия

Публикувано от YEP.bg на 16 July 2012

Tags: , , , , , , , ,

kp 14 Крис Пасева (един от най-титулованите модели край морето) направи дяволски добра фотосесия (в 40-градусовите юлски жеги). Повече от 5 часа русата амбиция стоически издържа на температурните рекорди и позира за камерата на Геоги Георгиев (ArtPhoto-Varna). Самите снимки са правени в три различни точки на морската столица (като всяка отделна локация носи своеобразен заряд и тематична насоченост).

1 Коментари | Разгледай цялата статия

Синеока леокоатлетка демонстрира изваяни форми (по време на стилна фотосесия) на борда на яхтата "Blue wind"

Публикувано от YEP.bg на 14 July 2012

Tags: , , , , , , , ,

ilona Снимки: Балин Балев Синеоката лекоатлетка (бивша състезателка по художествена гимнастика) Илона Минчева демонстрира изваяни форми по време на стилна фотосесия. Минчева (която е и Лице на VIP Fashion Group от "Мис Варна 2011") позира пред камерата на Балин Балев в тоалети (bRS Style) и бански костюми (Rumi) от бутик "Sorpresa" (собственост на Радина Томова).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

КОНКУРС - Никола Манев повежда журито в търсене на „Принцеса на Варна”

Публикувано от YEP.bg на 8 July 2012

Tags: , , ,

princess Никола Манев (популярен български художник от световна величина) ще оглави комисията, която ще гласува при избирането на „Принцеса на Варна 2012” (научи Yep. bg). Осмото издание на шоуто трябва да се проведе на 4 август (от 21 ч. в Летен театър). Три са най-малките участнички (на по 16 г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия