Красота » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през May 2012

МОДЕЛИТЕ – Николета Георгиева

Публикувано от YEP.bg на 22 May 2012

Nikoleta1.jpg Николета Георгиева е на 19 г. от Варна. Има записани множество участия в конкурси. Печелила е няколко призови места. Георгиева обаче не смята, че това е нейното призвание и професия. Възприема модата като експеримент (в една по-различна сфера). Николета е била състезател по художествена гимнастика, спортни и стандартни танци, модерен балет и хип-хоп денс.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЗВЕЗДИЧКА – Малката Дениса покори Женева

Публикувано от YEP.bg на 18 May 2012

Denisa Малката Дениса (дъщеря на популярната модна продуцентка Екатерина Тонева) буквално покори Женева. Куклата направи специална фотосесия за списание „Babybook”, а медиите в Швейцария се надпреварват да я снимат. В момента Дениса е 2 клас там, а мама (Екатерина) от следващата година възнамерява да стартира собствен бизнес в сферата на туризма. Двете са в Швейцария вече година и половина.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

КОРОНА - Божидара Иванова е "Мис Икономически университет"

Публикувано от YEP.bg на 18 May 2012

VINS01 Божидара Иванова (първи курс, специалност "Маркетинг") стана носителка на титлата "Мис Икономически университет". Красавицата е родом от Тутракан. Мерките й са 93/65/90. До нея ( като "Мистър Икономически университет") се подреди Станислав Бърдаров. Той е втори курс, специалност "Стопанска логистика" (родом е от Сливен). Шоуто се проведе в култовата лятна Xtravaganzza.

4 Коментари | Разгледай цялата статия

МОДЕЛИТЕ – Боряна Конова

Публикувано от YEP.bg на 15 May 2012

Borjana4.jpg Боряна Конова живее от 5 г. във Варна. Родена е в Плевен. Завършила е специалност „Психология” във ВСУ „Черноризец Храбър”. В момента изучава „Съдебни, психологически и криминалистически експертизи” (отново във ВСУ). За първи път Конова прави сесия преди 2 години за агенция „Каст имидж”. Денис Мутлу (популярен моден фотограф) също е запечатал очарователни кадри с нея.

5 Коментари | Разгледай цялата статия

НОВИ ЛИЦА – Мария Стоилова

Публикувано от YEP.bg на 12 May 2012

Maria Мария Стоилова е на 28 г. Висока е 173 см. Родена е в Сливен. Стоилова владее немски и английски език. Амбициите й са насочени към киното. Тези дни Мария позира във Варна за Росен Иванов (виден моден спец и продуцент). Иванов определя Стоилова като много магнетичен и фотогеничен модел (с бъдеще).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МОДЕЛИТЕ – Снежи Касабова

Публикувано от YEP.bg на 11 May 2012

Snegi.jpg Снежи Касабова е на 24 г. от Варна. От 2005 г. е модел на VIP Fashion Group. Носителка е на титлата „Мис Варна 2005“ и „Мис Мерилин 2010“. Касабова е един от утвърдените модели в България. Има множество участия по модните подиуми, както и рекламни фотосесии за известни марки и продукти.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

МОДЕЛИТЕ – Алиса Ганева

Публикувано от YEP.bg на 10 May 2012

Alisa.jpg Алиса Ганева е на 21 г. През 2009 г. става носителка на титлата „Мис Варна”. 12 месеца по-късно се класира четвърта на „Мис България”. През 2011 г. Ганева е избрана за рекламно лице на популярна модна къща (с дизайнер София Борисова). Алиса следва „Моден дизайн” във ВСУ „Черноризец Храбър”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МОДЕЛИТЕ – Вирджиния Мутафчиева

Публикувано от YEP.bg на 10 May 2012

Virgi3.jpg Вирджиния Мутафчиева е на 19 г. от Варна. Тя е откритие и модел на VIP Fashion Group. През 2010 г. Мутафчиева слага короната в „Мис Варна”. Това я превръща в един от водещите модели на агенцията. Вирджиния е завършила езикова гимназия.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МОДЕЛИТЕ – Ива Атанасова

Публикувано от YEP.bg на 9 May 2012

Iva Ива Атанасова е на 22 г. от Варна. Тя е откритие на VIP Fashion Group. Става модел през 2005 г. 12 месеца по-късно вече е едно от най-търсените лица. Атанасова печели титлата „Мис Варна” за 2007 г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МОДЕЛИТЕ – Ирена Иванова

Публикувано от YEP.bg на 9 May 2012

Irena1 Ирена Иванова е на 23 г. от Варна. От 2007 г. е модел на VIP Fashion Group. Иванова е носителка на титлата “Мис Св. св. Константин и Елена 2006”, а през 2008 г. печели и короната в „Мис Варна“.

0 Коментари | Разгледай цялата статия