Варненски ученици се завърнаха с приз от XXVII Италиански фестивал на прическата и красотата » YEP.bg

Варненски ученици се завърнаха с приз от XXVII Италиански фестивал на прическата и красотата

Публикувано от YEP.bg на 29 March 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , ,

Снимка: Професионална гимназия по текстил и моден дизайн

Възпитаници на Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна влязоха в призовата тройка за прически. Това стана по време на  XXVII Италиански фестивал на прическата и красотата, който се проведе в Пловдив от 23 до 25 мрт. „Нашите ученици се завърнаха от Пловдив с трето място“, не скриха задоволството си от гимназията.

Италианският фестивал на красотата и прическата отдавна е институция, проправяща по елегантен начин иновативните тенденции във фризьорството и козметиката. Събитието ежегодно събира в Пловдив световни асове – стилисти, колористи и гримьори.
В рамките на Италианския фестивал на красотата и прическата се организира и Национален конкурс за фризьорство и грим.

В пролетното издание на международното изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода взеха участие ученици от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн Варна. Под ръководството на преподавателя по фризьорство госпожа Айнур Генч учениците Габриела Генчева и Мария Георгиева се състезаваха в категории за младша възраст - „Абитуриентска прическа“ и “Pin up“ грим, представен от Неслихан Салим. Роклята за състезанието проектира и изработи Рая Банчева.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments