Моделът Биляна Лазарова влиза в новия сезон на „Следвай ме“ » YEP.bg

Моделът Биляна Лазарова влиза в новия сезон на „Следвай ме“

Публикувано от YEP.bg на 13 September 2018 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , , , ,

На 17 септември във Vbox7 стартира вълнуващият четвърти сезон на хитовата тийн продукция „Следвай ме“. Атрактивни участници, емоции и тайни очакват феновете в премиерния епизод на най-номинирания роден уеб сериал.

В четвъртия сезон любовните отношения между любимите герои са силно разклатени. Изабела е с Даниел, а Ники с Марти, но докога? Изабела е изправена пред тежък избор, а една тайна е на косъм да бъде разкрита. Връзката на Йоан и Петя се развива повече от страхотно, но младата двойка е изправена пред нови изпитания. Алекс задълбочава отношенията си с Крис, но помежду им се появява напрежение. Всичко се обърква, когато на хоризонта се появява нова героиня, която ще обърка плановете на приятелите.

Талантливото попълнение в актьорския състав е красивата и харизматична Инстаграм звезда Биляна Лазарова. Обявена за "Тийн принцеса" на 2017 г., чаровната дама е един от най-популярните ангели в проекта на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, Megz Angels. В хитовата продукция InstaQueen, красавицата се превъплъти в ролята на безупречен ментор.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments