Мис България Габриела Кирова влиза в маститото 18-членно жури, което ще избере най-красивата варненка » YEP.bg

Мис България Габриела Кирова влиза в маститото 18-членно жури, което ще избере най-красивата варненка

Публикувано от YEP.bg на 23 August 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , , ,

Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод дванадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.


Церемонията ще се състои на 24 август в  новооткритата част на Пристанище Варна от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2017, сред двадесет и една варненски красавици.  Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.

В ролята на водещ ще влезе Ники Кънчев, а специален гост на събитието ще бъде поп-звездата Владимир Ампов – Графа и балет Арт Денс.

Сред 18 членното жури, което ще оценява миските е и ослепителната  Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е миналогодишната носителка на  титлата Мис Варна 2016.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева и Стойка Хаджиева – Новкова. За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топ-коафьори, а за грима - екипа на гримьорката Кристина Славова. 

Фотосесиите на претендентките за титлата Мис Варна 2017 са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски.
Зрителите и гостите на МИС ВАРНА 2017 ще се насладят на невероятно шоу ,а уникалната хореография и ефектен стайлинг на миските ще потопят присъстващите в една неповторима морска атмосфера.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments