Мис Варна Моника Драгнева ексклузивно за YEP.bg: Отидох да се боря за мечтата си и тя се сбъдна! » YEP.bg

Мис Варна Моника Драгнева ексклузивно за YEP.bg: Отидох да се боря за мечтата си и тя се сбъдна!

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 26 August 2017 | 1 Коментари

Етикети: , , , , , , ,

На пищен спектакъл бе коронясана новата Мис Варна 2017 – Моника Драгнева. Тя бе избрана сред двадесет и една варненски красавици. Церемонията се състоя в новооткритата зона на Пристанище Варна, където двадесет годишната варненка, впечатли жури и публика с чар, грация и  перфектни мерки и  получи правото да представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на тази година. Короната, инкрустирана със скъпоценни камъни от Altinbas, бе предадена на  Моника Драгнева от миналогодишната носителка на титлата Мис Варна 2016 и настояща Мис България 2016 – Габриела Кирова. Подгласнички на Мис Варна 2017 станаха Персияна Йорданова, Цветелина Маркова и Ева Добрева.  

  За дванадесета поредна година Мис Варна се организира от Мира Матеева – собственик на  модна агенция Вип Фешън Груп,организатор и продуцент на конкурса, който през годините успя да се утвърди, като неповторим спектакъл, далеч надхвърлящ стандартите на традиционните конкурси за красота.

  Над 800 гости, станаха свидетели на близо три-часов спектакъл, който обра овациите с нестандартна и изключително оригинална хореография, дело на Дияна Янкова  и потопи присъстващите в уникалната атмосфера на красотата, чара, изискания стил и блясък!

Водещ на събитието бе Ники Кънчев, а специални гости – балет Арт Денс и  поп звездата Владимир Ампов - Графа, който предизвика бурните аплодисменти на присъстващите.

Сред компетентното жури, водено от собственичката на модна агенция Вип Фешън Груп  и продуцент на конкурса - Мира Матеева се открояваха Мис Русия 2016 - г-ца Талия Айбедулина, ТВ водещата и подгласничка в световния конкурс Мис Глобал - г-ца Гергана Дончева, носителка на титлите Мис България 2016 и Мис Варна 2016 - Габриела Кирова, екзотичната колумбийка Пиерин Пенаранда -  модел и мениджър на модна агенция Таганга Моделс,  Манфред Ебенсбергер и  Петър Лефтеров.

            По традиция, както всяка година публиката избра своята фаворитка чрез електронното гласуване в сайта www.missvarna.com. То продължи две седмици и определи носителка на титлата Мис Интернет Варна 2017 да стане Румяна Данаилова, която получи и приза Мис Медия Варна 2017, определен чрез тайно гласуване на всички журналисти присъстващи на събитието.

Официални фотографи на МИС ВАРНА 2017 - Боби Решовски и Веселин Тончев, видео-заснемане -  Дидо Велков, studio Reshovski  и ММ TV Онлайн.

 

Мис Варна Моника Драгнева ексклузивно за YEP.bg: Отидох да се боря за мечтата си и тя се сбъдна!

-  Моника, какво е усещането да си "Мис Варна"?

- Усещането е невероятно! Не може да се опише с думи, трябва да се изпита.Чувствам, че труда, който съм положила през годините, е възнаграден. -

- Вярваше ли в победата?

- Вярвах в победата. Отидох да се боря за мечтата си и тя се сбъдна. Всички много ме подкрепяха и им благодаря. Знам, че заслужавам тази корона.

- С какво победи пред останалите претендентки?

- Конкуренцията беше много голяма, със сигурност не ми беше лесно. Дадох всичко от себе си, отдадох се на сто процента в целия етап на подготовка и най-важното на самата сцена. Винаги трябва да имаме самочувствие дори и да сгрешим! Аз съм на сцена от доста малка и може би това много ми помогна.

- Какво обича да прави през свободното си време Моника?

- През сводобното си време, което не е особено много, обичам да съм със семейството и приятелите си, да се забавлявам и да ходя на кино.

- Как поддържаш перфектните си мерки?

- Внимавам с какво се храня и тренирам. За мен най-важно е аз да се харесвам и да се чувствам добре в кожата си.

- Коя е последната книга, която прочете?

- „Капанът“ на Мелани Раабе.

- Какви са амбициите ти за бъдещето?

- В най-скоро време започвам подготовка за конкурса "Мис България" с амбицията да представя Варна по най-добрия и достоен начин.

Интервю на Емилиян Ялъмов


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

  • Чарът и интелекта победиха! Моника Драгнева-най-достойната!!!

    Публикувано от Нвли Никова, 26/08/2017 4:59pm (10 месеци ago)

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments