„Мис Племейт 2016“ Маги Бадер зарадва абитуриент от Сопот » YEP.bg

„Мис Племейт 2016“ Маги Бадер зарадва абитуриент от Сопот

Публикувано от YEP.bg на 29 May 2017 | 0 Коментари

Източник: Евелина Николова

Етикети: , , , ,

Носителката на титлата „Мис Плеймейт 2016“ Маги Бадер зарадва абитуриент, като бе дама на бала му. Това е поредната постъпка на красавицата, която покава колко сърцат човек е. Примомняме, че Бадер застана зад кампанията #АзСъмТвоята дама на абитуриенти в нужда, както и даде лицето си в подрепа на терапевтичната общоност за жени със зависимости „АНИМА”.


Щастливият избраник, когото Маги придружи, е дванадесетокласникът Таню Загорчев, който в компанията на красивата си дама успя да обере овациите на тържеството по случай абитуриентския бал на възпитаниците на Професионална гимназия „Генерал Владимир Заимов“ – град Сопот, където той учи.
Докато Маги и момчето дефилираха по червения килим публиката бурно ги аплодираше. За специалния случай Бадер бе избрала червена и елегантна дълга рокля, а младежът бе заложил на костюм в цвят бордо.
Бадер позира за снимки с абитуриента, както и с негови роднини и приятели. В личния си профил тя сподели и снимки с щастливеца. „Днес изпращаме най-любимия ми абитуриент. На добър час! Уроците не свършват с последния звънец! Успешен старт в живота!“ – му пожела
актуалната плеймейтка.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments