Милен Цветков открил Дани Петканов по време на университетски конкурс за красота » YEP.bg

Милен Цветков открил Дани Петканов по време на университетски конкурс за красота

Публикувано от YEP.bg на 24 February 2018 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , , , , ,

Милен Цветков става от стола си на водещ, за да влезе в ролята на гост в онлайн шоуто на своя приятел и колега Дани Петканов. В най-новия епизод на „В играта с Дани Петканов“ във Vbox7, Милен и Дани се връщат към историята на своето запознанство и разказват интересни неща, свързани със съвместната си работа през годините.

За никой не е тайна, че Милен открива Дани за телевизията по време на университетски конкурс за красота, който Дани убедително печели. Тогава Дани се появява на сцената по бельо и ¾  чорапи и още тогава Милен забелязва, че Дани има потенциал, който може да развие в телевизията.

Освен с редица любопитни въпроси, Дани изненадва Милен и с игра, в която ще разберем дали журналистът вярва в преражданията, защо пускането на брада и побеляването притесняват хората и какво може да разтревожи хладнокръвния Милен Цветков.

Лична история от детството на Петканов ще провокира въпрос от страна на Милен Цветков, който въпреки ролята си на гост, запазва инстинкта си да изстрелва точните въпроси и да изважда откровени отговори.  


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments