Михаела Йорданова пред YEP.bg: Научих се да губя и печеля » YEP.bg

Михаела Йорданова пред YEP.bg: Научих се да губя и печеля

Публикувано от YEP.bg на 9 January 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , , ,

Снимки: Личен архив

Михаела Йорданова е родена във Варна. Тя е един от моделите на МА VIP Fashion Group, които през миналата 2017 г. имаха сериозно международно участие в конкурси за красота.

Михаела стана първа подгласничка на победителката в Miss Freedom Of The World 2017. Конкурсът се проведе в Косово. Йорданова бе и единствената българка, която представи страната ни в Lady Universe 2017.

- Михаела, каква е равносметката ти за изминалата година? Успешна ли бе тя за теб?

- Тази година спечелих ужасно много. Нищо материално, но натрупах толкова опит и научих толкова уроци, че надали някога ще мога да бъда по-благодарна за всичко. Какво загубих? За щастие - нищо жизненоважно. Какво спечелих? Приятели! Не съжалявам за нито едно свое действие, само за бездействията. Опитах се да запазя себе си, детинското в себе си също, но има моменти в живота ти, които те карат да осъзнаеш кой си и какво искаш. Аз минах през тези моменти.

- Кое е най-ценното, което научи?

- Спечелих увереност и спокойствие, научих се да губя и да печеля. Научих много, много важни уроци! Един от тях беше да разчитам само и единствено на себе си в дадени ситуации, да не приемам нищо и никого за даденост. И най-важното - научих, че мечтите се сбъдват.

- Какви са плановете ти за 2018 г.?

- Както е казал Джон Ленън -"Животът е това, което се случва, докато сме заети да правим планове." Приоритетите ми са образованието в университета и участията ми във фешън събития.

 - Имаш ли амбиция за още корони от конкурси за красота?

 - Амбиция не бих казала, а по-скоро желание! Зная от личен опит, че да спечелиш един конкурс са нужни много благоприятни стечения на обстоятелствата. Сред тях са късмет, жури, конкуренция, харизма. В този смисъл, ако ми се отдаде тази възможност да спечеля нова корона ще бъда много щастлива. Благодарна и горда съм, че през изминалата година имах възможността да участвам на много конкурси.  Повечето бяха международни, на които представях България. Някой от тях са: Lady Universe, Miss Freedom Of The World, който се проведе в Косово, Miss Tourism World в Китай. Надявам се, че и през тази година ще представям България на международната сцена.

Интервю на Емилиян Ялъмов


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments