ВЪВ ВАРНА - Любимката на най-известните модни фотографи в Малта позира за гореща фотосесия на яхта » YEP.bg

ВЪВ ВАРНА - Любимката на най-известните модни фотографи в Малта позира за гореща фотосесия на яхта

Публикувано от YEP.bg на 25 September 2015 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

Любимката на едни от най-известните модни фотографи в Малта позира за гореща фотосесия на яхта. Диана Иванова, която е родом от Варна, се завърна за няколко дни в България и използва последните дни на лятото, за да застане пред камерата на Георги Георгиев от ArtPhoto-Varna.

В Малта Иванова има реализирани сесии с Bernard Polidano, Ecaro, Matthew B Spiteri, Matthew Cutajar, Fritz von Weinsberg, Keith Darmanin, Lestile Digitalartist и др. През тази година красавицата взе участие и в World next top model Malta. По време на Седмицата на модата неин билборд бе изложен на видно място.

Във Варна тя получи покана за фотосесия от YEP.bg. За снимачен терен бе използвана лодка Bavaria 40 S от флотилията на LZ Yachting 1991. Гримът на Диана е дело на Тина Василева от студио "Creativity". Организатор на продукцията бе Емилиян Ялъмов.

„Поддържам фигурата си с много тренировки. Избягвам вредните храни. Наблягам основно на зеленчуци, плодове и ядки в менюто и пия много вода“, издаде тайната на перфектните си мерки Иванова.  Хобито й е да пътува. След няколко седмици тя се мести да живее в Германия, където смята да продължи с кариерата си на фотомодел.

„Харесвам мъже, които са възпитани, с добри маниери, които знаят какво искат и се борят, за да го получат. Да впечатляват с отношение и излъчване, а не материални и повърхностни неща. Един мъж трябва да знае как да накара жената до себе си да се чувства специална и обичана“, казва още красивата варненка.

                                                                                         - КРАЙ -


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments