„Lady Bulgaria“ 2018 събра неомъжени дами, които държат на своята независимост » YEP.bg

„Lady Bulgaria“ 2018 събра неомъжени дами, които държат на своята независимост

Публикувано от YEP.bg на 26 February 2018 | 0 Коментари

Източник: Мадлена Иванова

Етикети: , , , , , , ,

Снимка: инж. Пламен Колев, ХАЙЛАЙФ

Конкурсът „Lady България“ се проведе за единадесета поредна година в Балната зала „Монтесито“. Той е за неомъжени дами, държащи на своята независимост, отбелязват организаторите.


За участие в конкурса са били избрани 12 финалистки от над 100 кандидатки за титлата. „Дамите, които  дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.“, казва Мадлена Иванова, която е един от членовете на журито.

По традиция „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година благотворителната томбола беше за деца, болни от церебрална парализа на възраст до 5 години. Те са от "Център за настаняване от семеен тип на деца с увреждания с потребност от постоянна медицинска грижа" гр.Перник, става ясно от официалната информация.

Жури в състав Анелия Петкова, Иван Рупчин, Дима Атанасова, Вержиния Кръстева, Емил Бърдаров, Антоан Димитров, Невена Пеева, Лина Картър, Мелинда Сейдия, Мария Петракова, Илиана Динева и Мадлена Иванова е определило следните победителки:

-                    Lady Bulgaria World 2018 – Антоанета Боянова – завършила е интериорен дизайн в Милано, професионален модел;

-                    Lady Bulgaria International 2018 – Ивана Филчева – студентка в Нов Български университет, специалност „Връзки с обществеността“, обича да кара ски и да играе тенис;

-                    Lady Bulgaria Universal 2018 – Ива Иванова – студентка в Нов Български университет, специалност „Право“, занимава се с фитнес и здравословно хранене;

-                    Lady Bulgaria Universe 2018 – Александра Колева – модел, нейно хоби са народните танци;

Лице на организаторите “FAMOUS” – Мелиса Ариф – студентка в Нов Български университет, занимава се арт мениджмънт и изкуство.

Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments