Джулия Ангелова препоръчва на дамите: Сенки като капучино за лятото и черешоф гланц с финни перлени частици » YEP.bg

Джулия Ангелова препоръчва на дамите: Сенки като капучино за лятото и черешоф гланц с фини перлени частици

Публикувано от YEP.bg на 18 July 2017 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , , , , , , ,

Един от най-актуалните гримове това лято, е „Летен слънчев грим“, както го нарича Джулия Ангелова. Ангелова е сред най-популярните гримьори в България. Повече от 10 години е сред любимите създатели на макиаж както на известните личности, така и на стотиците клиентки.

Тя използва черни сенки, черна очна линия и залага на сенки като тъмен шоколад, капучино, какао, ванилия, слонова кост и други, които са много добре преляти.  Във външната част на окото тя поставя сенки тъмен шоколад, като тъмните цветове преливат леко в горната част на клепача, постепенно към по-светли, а подвижната част на клепача остава ванилия или слонова кост. За гъстота на миглите не използва черна очна линия или моливи, а кафява очна линия или нанася с тънка четка от тъмнокафявите сенки, така че да има гъстота, а върху подвижната част на окото поставя леки перлени нюански, прасковено златисто и други. Веждите се подчертават със сенки – сиво-кафяво, кафяво, шоколадово или капучино. Лицето се прави с дълбоки скули. Поставя се кафеникав руж, във височината на скулите лек прасковен руж,  а най-отгоре – хайлайтъри.  Важно е да има топъл отенък, в средата на нослето се слага светло-златист хайлайтър, по-светъл отколкото на скулите. Завършваме с устните, като тук вариантите са два – светли с глац тип розов крем или ги подчертаваме с по-тъмен шоколадов молив почти до средата, а върху средата се поставя малко по-светло кафеникаво червило, след което  поставяме гланц с шоколадов цвят.

Друг актуален грим, който Джули предлага на клиентите си през лятото е много подобен на „Летен слънчев грим“, но вместо тъмен шоколад се започва с малко по-светло кафяво, а очите са една идея по-леки. При този грим не се използва очна линия и е добре да се сложат малко по-гъсти и къси изкуствени мигли. В окото може да се постави бял каял за да се отвори, използва се много спирала на долните мигли, за да се получат топли кафяво-златисти кукленски очи. За скулите се използва руж тип какао. Устните са в наситено червено, очертават се с по-тъмен молив и от средата към края на устните внимателно се поставя топло червено, а отгоре остава мат или гланц. Джули не крие, че обича сочните устни и светлината в лицето, за това препоръчва черешов гланц с фини перлени златисти частици – така имаме един какаов по-женствен грим.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments