Джулия Ангелова разкрива тайните за женската красота в три поредни Makeup Class-a » YEP.bg

Джулия Ангелова разкрива тайните за женската красота в три поредни Makeup Class-a

Публикувано от YEP.bg на 4 October 2018 | 0 Коментари

Източник: Евелина Николова

Етикети: , , , , , , ,

След невероятния успех на практическия makeup class „Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018“, провел се на 21-и април тази година, топ гримьорът Джулия Ангелова продължава стремглаво похода на красотата вече и в цялата страна. Този път гурото на перфектния макияж ще даде безценни съвети и покаже нагледно как гримът може да подчертае индивидуалността на всяка жена и да я направи повече от съвършена.

Една от най-популярните майсторки на четката ще демонстрира два вида грим, а част от лицата, върху които Джулия ще развихри творческото си въображение и истински професионализъм, ще бъдат: Гери Дончева, Маги Бадер, Бояна Маринова и Константина Живова, както и на още няколко други модела.

         Практическият Makeup Class на тема: „Стилистика на очите. Тенденции есен-зима 2018-2019 ще се проведе в три поредни недели от месец октомври във Варна, Пловдив и София – съответно на 14-и, 21-и и 28-и.  „Вълшебството на красотата”, както е мотото на уъркшопа, е насочен към тези, които желаят да навлязат смело и самоуверено в света на грима и естетиката, както и към онези, които искат да надградят своите умения. В него Джулия Ангелова ще наблегне както на теоретичната, така и на изкючително важната практическата част. Ще бъде отделено и подобаващо време за връзката в отношенията гримьор – клиент, която е много важна част за всеки уважаващ себе си професионалист. В края на make up class-а участниците ще получат и сертификат.

„Изключително съм щастлива да срещна „моите” момичета и момчета, които искат да навлязат в света на красотата уверено и със самочувствие, както и тези, които искат да надградят уменията си. Бих искала да предам моята увереност и професионализъм на всички, с които ще се срещна през октомври в рамките на тези класове.” – споделя топ гримьорката  и добавя – „В радостно очакване съм на нашите среши, където заедно ще творим вълшебства”.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments