Миглена Каканашева-Мегз избира новата Instagram кралица на България » YEP.bg

Миглена Каканашева-Мегз избира новата Instagram кралица на България

Публикувано от YEP.bg на 12 June 2018 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , , , ,

Най-новото уеб шоу на продуцентския екип на 7Talents - InstaQueen стартира във Vbox7. на 22 юни. Във впечатляващата продукция пет суперпопулярни в социалната мрежа момичета ще се изправят пред редица предизвикателства в опит да спечелят признанието, че са новата Instagram кралица на България. Победителката ще стане част и от най-нашумелия моден проект у нас - Megz Angels на дизайнера Миглена Каканашева-Мегз. Колоритната участничка във VIP Brother 2017 ще бъде и водеща на първия сезон на предаването.

Успоредно със сериите, феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook. Интересът към InstaQueen е огромен, като към момента броят на кандидат-ангелите е над 1500. Пет дами ще бъдат късметлийките, които ще се изправят една срещу друга в борбата да се превърнат в следващия ангел на Megz Angels.

„Една истинска Instagram кралица и ангел на Мегз трябва да бъде не само красива и пример за подражание, но и находчива, дисциплинирана, да има свой собствен почерк и харизма“, споделя за проекта топ дизайнерката, която е и една от най-популярните българки в Instagram с над 110 хиляди последователи.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments