Художествена гимнастичка е новата „Мис Созопол“ » YEP.bg

Художествена гимнастичка е новата „Мис Созопол“

Публикувано от YEP.bg на 20 July 2015 | 0 Коментари

Източник: Ваня Кирова

Етикети: , , ,

 

 

Снимка: ХАЙЛАЙФ

Звездите на журито Тончо  Токмакчиев и Орлин Горанов избраха новата „Мис Созопол“. Тя се казва Калина Жейнова, на 18 години, висока 174 см и професионално се занимава с художествена гимнастика. Калина се превърна и в любимка на собственичката на модна агенция „Интерсаунд“ - Ирина Папазова, като тази година надпреварата в Созопол е част от националния конкурс „Мис България“. Освен с лента и корона Калина, получи маркова козметика, фотосесия от италианския фотограф Клаудио Лентини и уикенд за двама в Созопол.

След много спорове и дискусии, журито определи и 3-те подгласнички. Първа подгласничка стана дългокраката Павлина Дичева, короната на втора подгласничка отиде при Силвана Бодурова, а трета подгласничка е Паулина Вълчева.

Изявяващата се като репортерка Силвана Бодурова, спечели лентата на публиката, след като 1500 гости на амфитеатъра бурно я аплодираха.

Момичетата дефилираха в три тура със специална хореография.

Водещ на Мис Созопол беше Иван Динев – Устата, който с шеги и закачки забавляваше публиката. На уникалната сцена се изявиха артистите от огненото шоу F4, които са печелили фестивали в Сърбия и Германия, както и част от спектакъла „Андромега“.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments