Ежегодно обучение за козметици се проведе в София » YEP.bg

Ежегодно обучение за козметици се проведе в София

Публикувано от YEP.bg на 25 October 2017 | 0 Коментари

Източник: www.pressbox.bg

Етикети: , , , ,

Ежегодното обучение за козметици, организирано от българското представителство на Mesoestetic Pharma Group, се проведе в резиденция „Анастасия“ в София. Темата на обучението беше „Новости в естетичната козметология“. Официални гости бяха Оксана Шадрина – международен обучител и доц. Соня Вълкова – специалист по кожни болести, преподавател към Медицинския университет в Плевен и доказан експерт в областта на естетичната дерматология.

Обучението протече при много голям посетителски интерес. Участваха над 50 козметици и дерматолози. Те имаха възможността да обогатят своите знания и умения, да добавят новости към предлаганите от тях услуги и продукти. Присъстваха и потенциални нови клиенти, които се запознаха в детайли с предлаганите възможности за цялостно третиране на лицето и тялото, които включват както професионални грижи и процедури, така и продукти за домашна употреба.

Интересът беше голям именно защото бяха представени много полезни и интересни терапии за акне, хиперпигментация и Anti-ageing терапии.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments