23-годишната Циана Маринова стана „Лице на Reaction Watches & Jewellery“ » YEP.bg

23-годишната Циана Маринова стана „Лице на Reaction Watches & Jewellery“

Публикувано от YEP.bg на 26 August 2017 | 0 Коментари

Източник: PR публикация!

Етикети: , , ,

Снимка: ВИП Фешън Груп

Както YEP.bg вече информира, на грандиозен конкурс тези дни бе коронясана новата Мис Варна 2017 – Моника Драгнева. Тя бе избрана сред двадесет и една варненски красавици. Церемонията се състоя в новооткритата зона на Пристанище Варна.

            По традиция, както всяка година, бяха раздадени и много специални награди на спонсорите. Лице на бутик Reaction Watches & Jewellery стана Циана Маринова. Хубавицата получи лента, марков часовник Anne Klein, модна фотосесия и правото да рекламира фирмата на национални и международни конкурси. Призът „Лице на Reaction“ й бе връчен лично от Ардашес Ованезов, собственик на фирмата.

Циана Маринова е на 23 години. Завършила е езикова гимназия с английски и немски език. В момента изучава Корабоводене в Технически университет -Варна.Тренира плуване, кикбокс и фитнес.

„Много обичам да пътувам. Краен противник съм на чалга тенденцията, която е заляла България в последните години.“, сподели пред YEP.bg Маринова. Красавицата обича да чете съвременни български автори. Сред тях са Констанин Трендафилов, Августин Господинов и Димитър Калбуров, но и с удоволствие препрочита класиците в българската литература. Романите на Джаки Колинс също са сред любимите й книги. „Обичам да гледам филми с дълбок смисъл, които събуждат силни емоции в мен. Като малка се занимавах с мода и имам спечелени няколко конкурса, след което реших да се отдам на образованието си. Отново на сцена се завърнах с участието си в $Мис Варна 2017.“, казва още Циана.

За контакти с Reaction:
www.reaction-bg.com
https://www.facebook.com/ReactionBG

Адрес: България, Варна, ул. Княз Борис 47
Тел. 052/603-789


PR публикация!

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments