Британците от лайфстайл изданието Front Magazine си харесаха красива варненка за своите страници » YEP.bg

Британците от лайфстайл изданието Front Magazine си харесаха красива варненка за своите страници

Публикувано от YEP.bg на 24 July 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

Снимки: Glenn Cockerill и Георги Георгиев

Популярното британско лайфстайл издание Front Magazine си хареса красива варненка и публикува на страниците си нейна фотосесия и интервю. „This is the beautiful Diana Ivanova!“, написаха журналистите.

 

За броени минути в социалната мрежа публиацията бе видяна от над 10 000 души. Само във Фейсбук почитателите на Front Magazine са над 1,5 милиона души, сочи статистиката.

Снимките на Диана Иванова са правени в Supper Mills studio, което се намира в Stonehouse.  Glamour сесията е дело на Glenn Cockerill. „В последно време снимам предимно бельо“, заяви за YEP.bg Иванова. Преди да замине за Великобритания Диана живееше в Малта. Там тя бе любимка на едни от най-известните модни фотографи. „Първоначално се снимах само като хоби, но много скоро започнаха да идват предложения за професионални сесии и реклами“, не скромничи излишно варненката. Тя е позирала за обективите на Bernard Polidano, Ecaro , Matthew B Spiteri, Matthew Cutajar (Icam), Fritz von Weinsberg, Keith Darmanin, Lestile Digitalartist и др. Диана взе участие и в World next top model Malta 2015. По време на Седмицата на модата неин билборд бе изложен на видно място. Интервюта с Иванова са публикувани в различни списания. Снимала е реклами и за малтийската телевизия One TV.

Любимката на малтийските фотографи позира за гореща фотосесия и на яхта във Варна.Когато се завърна за няколко дни в България през миналата година,  Диана използва последните дни на лятото, за да застане пред камерата на Георги Георгиев от ArtPhoto-Varna.

За снимачен терен бе използвана луксозна лодка Bavaria 40 S. Гримът на Диана бе дело на Тина Василева, а организатор на продукцията бе Емилиян Ялъмов.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments