ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ СЪВЕТВАТ - Бойко Куртев: Дами, заложете на руси коси » YEP.bg

ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ СЪВЕТВАТ - Бойко Куртев: Дами, заложете на руси коси

Публикувано от YEP.bg на 9 February 2018 | 0 Коментари

Източник: PR публикация!

Етикети: , , , ,

Бойко Куртев е роден във Варна. Завършил е висше образование в Икономически университет в морската столица със специалност „Финанси и банково дело”. В сферата на професионалната козметика за коса е от 2000 г.  От 2004г. създава в съдружие с Христо Железов фирма за внос и дистрибуция на професионална козметика за коса, консумативи и оборудване за фризьорски и СПА центрове. През 2007г. заедно с Васил Филков създават една от най-добрите фризьорски школи в страната „Професионален фризьорски център Варна”. От 2011г. стават официални вносители и представители на френския гигант в сферата на професионалната козметика Eugene Perma Paris. Позицията, която заема към момента е Финансов мениджър в холдинга BHV Group Ltd (тук влизат фирмите: BHV  за внос на козметика и консумативи, Фрам ООД - дистрибуция на козметика и консумативи, Професионален център за красота ООД- обучение, квалификация и преквалификация на фризьори№).


- Г-н Куртев, какво стои зад френската марка Eugene Perma Paris?

- Преди всичко 100-годишен опит в грижата за косата. Групата  построява успеха си, развивайки продукти и услуги за професионална употреба. Тази тясна специализация  води до разработването и усъвършенстването на изключително успешни и конкурентноспособни потребителски продукти. Хубаво е да се отбележи, че Eugene Perma Paris  е една от малкото в света компании със собствена лаборатория за научни изследвания и развитие, с екипи от химици, биолози и биофизици, които  разработват продуктите, чиито формули съчетават най-високата степен на ефективност и безопасност. Важно е също, че продуктите се произвеждат единствено и само във Франция, с гриф “Made in France”.
Основният фокус на EUGENE PERMA е прелестната коса, основна философия - красотата и персонализираната грижа, които вървят винаги ръка за ръка.

- В какви области е фокусирана?

- Компания е фокусирана в две области. Едната е професионална  линия, която  разпространява ”технически” продукти за ексклузивна употреба от фризьори и продукти за грижа на косата, продавани само чрез салоните за красота. Включва марките : Carmen, Solaris, Essentiel, Nature by Cycle Vital, Artist(e), Equivital, Blush и др. Другата търговска линия поддържа марките, които се продават директно на крайния клиент, като например: Kéranove, Eugene Color, Pétrole Нahn и др.

- Какви грижи трябва да полагат дамите за своята коса?

- Всяка коса може да стане по-красива. Жени, мъже, с къси или дълги коси, фини или гъсти, прави или къдрави, светли или тъмни: продуктите от серията на Essentiel е подходяща за всички нужди, като осигурява много прецизен резултат в грижата за косата. Препоръчвам на дамите, които боядисват косите си да използват всекидневно продуктите за боядисана коса Essentiel Color Lock. Тук не става въпрос само за използването на шампоан, има разработени дълбоко подхранваща маска, двуфазен спрей и серум против цъфтящи връхчета. Уникална по рода си е и серията Essentiel Keratin, която е с Keraction комплекс, комбинация от основни хранителни вещества и кератин протеини, които проникват до самата сърцевината и възстановяват структурата на косъма. Изглаждат косата по дължините и повишават нейната еластичност.

- А конкретно при мъжете?

- Мъжкият скалп се омазнява много по-бързо в сравнение с този при жените, затова изборът на правилен шампоан и серум са задължителни. Препоръчвам серията Pétrole Нahn, която е специално разработена за мъже, включваща бои, шампоани и лосиони  за възстановяване и поддържане кожата на главата и косата. Споменах не случайно боя за мъже, защото от години ние сме лидер и в този сегмент. Все по-често мъжете изпитват нужда да прикрият посивелте си коси, бради и мустаци, а продукта, който им предлагаме  е безамонячен и позволява само за 5 мин. да ги матират, като отново изглеждат естествени. Тук нямаме блясък и ефекта „корен”, както при боите за жени, а боята се отмива равномерно.

- На мода ли ще бъдат кичурите тази пролет?

- Не само тази пролет, а и през следващите сезони на годината русият цвят ще бъде най-модерния. Осмелете се да изпробвате русите цветове. Благодарение на новия си подход Solaris, която е една от марките на Eugene Perma Professionnel , предлага широк набор от възможности в областта на обезцветяването. Фризьорите, които са обучени с нашите продукти ще Ви предложат т.нар. „Блонд Меню”, от което ще имате възможност да избирате : рус цвят за един ден или рус цвят след 1 до 2 месеца. Това е една много интересна концепция, която предстои да лансираме през годината.

- Какви други нови продукти очаквате в портфолиото си?

- Тази година Eugene Perma Professionnel ще предизвика професионалистите с много новости в областта на колориметрията и обезцветяването. Ще се лансират продукти, които досега са били немислими за приложение в посочените области. Очакваме и нови БИО продукти сертифицирани с гаранция за качество с етикети Cosmébio и  Écocert, без сулфати, без силикони, без парабени, с които ще изненадаме клиентите в този сегмент. Предстоят ни много семинари, с които ще повишим професионализма на фризьорите в страната. COLOR EXPERT – Колориметрията от А до Я; BLOND EXPERT – Висш клас в изсветляването. В края на месец март на специализирано обучение в Академията на Eugene Perma Professionnel ще изпратим българския екип от фризьори  Eugene Perma Team Bulgaria, а през юли ще ни гостуват най-известните френски стилисти.

 

За контакти:

https://www.fram.bg

https://www.facebook.com/EugenePermaProfessionnelBulgaria/

PR публикация!

 

 

 

 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments