5 жени на великолепна първа среща с „Аз обичам моето тяло“ » YEP.bg

5 жени на великолепна първа среща с „Аз обичам моето тяло“

Публикувано от YEP.bg на 4 June 2016 | 0 Коментари

Източник: Кристина Георгиева

Етикети: , , , ,

Oт тази неделя, 5 юни, започва голямото приключение в първото уеб риалити у нас от продуцентите 7Talents  Великолепните 5.  Пет жени имат пет седмици, за да се влюбят отново в себе си, а първата им задача е да разберат , че промяната започва отвън навътре и изисква постоянство, с мисията  „Аз обичам моето тяло“.


По време на цялото си приключение участничките ще ни покажат своите уникални истории, като ни допуснат до най-съкровените си  преживявания.  Всички тях ще видим в специални видео дневници, които ще заснемат сами – без намесата на режисьори или оператори.  

Кои са Великолепните 5?

Маги е на 26 години от София. Има собствен бизнес, както и визията и излъчването на звезда от „Бързи и яростни“. Емоционална и драматична, тя жадува за истинско женско приятелство. Притежава всичко, което иска, но изпитва вътрешно недоволство. Целта й е да бъде по-независима и да се научи да изгражда приятелства с жени.

Златомира е работещо момиче на 29, което мечтае да се влюби отново. Кариерата й е приоритет, но не й липсват забавления и приятели. Харесва се, но нещо винаги не й достига. В мисия „Аз обичам моето тяло“ тя иска да си върне старите килограми, с които се чувства удобно, а в края на своето приключение –  да разбере къде бърка в общуването си с хората.

Зори е на 41 години, майка на три деца. Изглежда чудесно и съвместява няколко професии и ангажименти,  едновременно с домашния мениджмънт. Последните 18 години не е успявала да се наспи нито веднъж от вечерта до сутринта, а целта й е да намери време и спокойствие за себе си и да се погрижи за своето здраве.

Тереза е на 25 години – позитивна, енергична… но понякога емоционална и гневна. Преди 3 години преживява тежък момент в живота си, вследствие на което качва 15 килограма. Именно те в момента тежат на самочувствието й, а целта, която си поставя с „Аз обичам моето тяло“ е да отслабне здравословно. Мисията й във “Великолепните 5” е да постигне мир със себе си, за да задържи промяната.

Ина е типичното градско момиче от София, което обича да усеща пулса на града. Последната година е живяла и работила в Белгия, където е приключила неуспешна връзка. В първото уеб риалити у нас, с помощта на професионалисти, тя ще потърси щастието, за да е по-добра със себе си, а от там и с останалите.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments