„Мисис България Европа” Антония Анакиевска: На „Кор Кароли” ще стискам палци за варненските ветроходци » YEP.bg

„Мисис България Европа” Антония Анакиевска: На „Кор Кароли” ще стискам палци за варненските ветроходци

Публикувано от YEP.bg на 29 July 2014 | 1 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

Снимки: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna


На предстоящата Международна регата „Кор Кароли – Бавария яхтс” ще стискам палци за варненските ветроходци. Това заяви пред YEP.bg носителката на титлата „Мисис България Европа 2013” Антония Анакиевска. Красавицата е родена във Видин, но живее и работи във Варна, където е финансист към верига ресторанти „Годзила”.

Антония е влюбена в морето и яхтите, стана ясно в разговор с нея. Тези дни тя засне ексклузивна сесия за лайфстайл изданието YEP.bg, която бе озаглавена „Yacht Club”.

Парещите слънчеви лъчи и високата температура подложиха на откровено изпитание нея и Георги Георгиев от ArtPhoto-Varna, който бе зад камерата, при реализирането на продукцията. Антония смени няколко визии на борда на луксозна яхта Bavaria 33 Cruiser. На едните кадри хубавицата позира с шикозна синя рокля и елегантна шапка с широка периферия, а за другите две серии бе избрала спортен стил. За макиажа на Анакиевска се погрижи Тина Василева от бюти студио Creativity. Концепцията и организацията на сесията бе дело на Емилиян Ялъмов.

YEP.bg изразява своята благодарност за съдействието, което ни бе оказано от Никола Костов, директор по продажбите към  LZ Yachting 1991.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

  • Prekrasna Toni napred i nagore i popaten viiatar <3

    Публикувано от Rumy Atanasova, 06/08/2014 4:07am (4 години ago)

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments