Андроники Първанова стана „Мис Страст“ » YEP.bg

Андроники Първанова стана „Мис Страст“

Публикувано от YEP.bg на 9 February 2018 | 2 Коментари

Източник: Илияна Йорданова

Етикети: , ,

Небезизвестната влюбена двойка от Vip Brother Алекс и Даниел Петканови, бяха специално поканени за жури на събитие, което вдигна градусите посред зима.

Снощи, в екзотичен столичен клуб, температурите се покачиха до краен предел, а причината бе първият по рода си конкурс „Мис Страст“ за най-разгорещена, сексапилна и пръскаща очарование красавица. Конкурсът се проведе в три части, като в един от туровете кандидатките разтуптяха сърцата на публиката с най-новите тенденции при бельото.

Заедно с Алекс и Дани, журираха бившите им съквартиранти от Къщата - Ваня Щерева и Антон Стефанов. Друг член на журито бе и Ани Сарандева от „Гласът на България“, която подсили горещата атмосфера с хитова песен на Ищар.

Като изявена душа на всяка компания, Дани Петканов отново успя да приповдигне настроението, грабвайки микрофона. Той реши да изпита общата култура на красавиците с въпроса „Коя е столицата на Австралия?“. „Мис Страст“ стана  Андроники Първанова. Един от инициаторите на конкурса бе познатата като „Мис Силикон“  Джулиана Гани.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

  • https://. youtu.be/mZ_bwtK2l6Y

    Публикувано от Anonymous , 08/03/2018 8:28pm (7 месеци ago)

  • Вижте вашата миска как се кълчи на цигански парчета. Официално видео на официална песен. Заслужава си гледането

    Публикувано от Anonymous , 08/03/2018 8:27pm (7 месеци ago)

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments