Актриса стана лице на вносител на швейцарска козметика » YEP.bg

Актриса стана лице на вносител на швейцарска козметика

Публикувано от YEP.bg на 10 November 2017 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , , ,

 

Известен български вносител на швейцарска козметика избра актрисата Илияна Лазарова за свое лице. Тя ще бъде посланик на компанията в национален мащаб по отношение на швейцарски избелващи системи и био дермалните филъри, ще дава съвети на дамите относно красотата и тенденциите в естетичната индустрия. Звездата от популярния тв сериал „Връзки“ вече засне фотосесия с продуктите като позира пред фотообектива на модния фотограф Костадин Кръстев-Коко.


Илияна ще играе съществена роля и в медицинска натурална козметика, чийто ексклузивен вносител е отново е фирмата. Новото лице ще представя продуктите, които са произведени в Швейцария в съответствие с възможно най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество.

„Външният вид на всяка една жена трябва да предизвиква чувство за красота и увереност. Моята страст към красотата ме срещна спродуктите, които фирмата представя на родния пазар. Много съм развълнувана да продължа пътя си с брандовете, които са символ на швейцарско качество и представятнай-новите иновации. Смятам, че именно естетическите желания на потребителите, както и инициирането на новаторски идеи, движат науката за красота в модерните времена“, споделя театралната и филмова актриса.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments