Орлин Горанов ще води Мис Варна 2013, очакват се над 800 гости -представители на културния, бизнес и светски елит на България » YEP.bg

Орлин Горанов ще води Мис Варна 2013, очакват се над 800 гости -представители на културния, бизнес и светски елит на България

Публикувано от YEP.bg на 19 August 2013 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , ,

Снимка: VIP Fashion Group

Водещ и изпълнител на Мис Варна 2013 ще бъде поп-звездата Орлин Горанов. За доброто настроение на гостите ще се погрижат още Цецо Елвиса и балет „Арт Денс”. За девета поредна година Агенция VIP Fashion Group е организатор и продуцент на един от най-престижните конкурси за красота в България. Очаква се в Гранд Хотел Варна да се съберат над  800 представители на културния, бизнес и светски елит на страната ни.

Повече от четири месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също са специално изработени за участничките в него. Те ще са облечени в екстравагантни рокли на дизайнерката Весела Василева, бански костюми от Perfect и обувки с марка Sara Pen/, както и колекция бутикови рокли на дизайнерката Стойка Хаджиева. За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топкоафьорите от салони Нуши, а за грима - екипа на гримьорката Кристина Славова.

 За всички 24 момичета е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. По традиция всички участнички вече са настанени за една седмица в Гранд Хотел Варна, където ги очаква натоварена програма - ежедневни репетиции, фитнес програми, благотворителност и много забавления. 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments