Колекционери » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през March 2015

От 27-ми март тръгва изложба със заглавие „Златото не е от земята“

Публикувано от YEP.bg на 25 March 2015

Източник: ICreative

Tags: , , , , , , , , , , ,

IMG0022a Снимка: ICreative Нестандартна изложба, посветена на историята и мястото в съвремието на най-желания метал на света, ще бъде открита на  27-ми март и ще продължи до 12-ти април. Под наименованието „Златото не е от земята“, в продължение на повече от две седмици, в столичен търговски център ще бъдат разположени тридесет и две инфографики.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

НА СВЕТСКА ВЪЛНА - Реставратор показва автомобил на повече от половин век

Публикувано от YEP.bg на 21 March 2015

Tags: , , , , , , , , , , , ,

antique bnt 2 1 Снимка: Георги Георгиев Реставраторът на ретро автомобили Атанас Маринов показва лъскавото си бижу Опел Олимпия, произведено преди повече от половин век в Германия. Пред екип на рубриката "На светска вълна", която се излъчва всеки последен петък от месеца по БНТ-2, Маринов разкрива любопитни подробности за хобито си.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Хитовото предаване "Призраци от автоморгата" се завръща

Публикувано от YEP.bg на 5 March 2015

Tags: , , ,

GraveyardCarzSeason4 Снимка: Viasat Explore Viasat Explore ще разкрие тайните на трансформациите на ретро автомобили. Хитовото предаване „Призраци от автоморгата” се завръща с нови епизоди, в които няколко приятели се заемат с невероятното преобразяване на класически американски коли. Сериите от четвъртия сезон ще се излъчват всеки четвъртък през март, включително и на 2 април, от 22:00 ч.

0 Коментари | Разгледай цялата статия