Колекционери » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през August 2014

МОДЕЛИ - Ескадрен броненосец от Руско-японската война ще бъде спуснат на вода, събра очите на познавачите във Варна

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 23 August 2014

Tags: , , , , , , ,

m 24 08 Снимки: Ивелин Ценов, Модел клуб Варна Модел на ескадрения броненосец „Цесаревич”, който е участвал в Руско-японската, а по-късно и в Първата световна война ще бъде спуснат на вода. Той е изработен от Димитър Димитров и бе показан на открилата се днес в Археологически музей годишна изложба на Модел клуб „Варна”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Моделисти откриват изложба-конкурс в Археологически музей

Публикувано от YEP.bg на 22 August 2014

Източник: Ивелин Ценов

Tags: , , ,

pinta cenov Снимка: Ивелин Ценов Модел клуб "Варна" ще открие на 23 август в Археологически музей своята 4-та изложба-конкурс на стендови и дай-каст модели в морската столица. Организаторите очакват да пристигнат за събитието моделисти от София, както и корабомоделисти от Каварна. „В това издание ще има повече корабни модели. Някои от тях ще бъдат изработени от картон”, заяви пред YEP.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Връщат към живот излезли от употреба класически автомобили

Публикувано от YEP.bg на 20 August 2014

Източник: V + O Communication

Tags: , , , , ,

turnandburn019 Снимка: V + O Communication В света на машините ще останат зрителите на Viasat Explore с премиерния сериал „*Включи двигателя и потегляй*”, който стартира днес (*20 август**)*, в  *21:10 ч. * Поредицата ще покаже как се връщат към живота излезли от употреба класически автомобили и колко трудно се намират жизненоважните части за тях.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Класик рали стартира на 23 август във Варна, оригинален автомобил от „Варненски автомобилен събор – 1938” излиза на стартовата права

Публикувано от YEP.bg на 18 August 2014

Източник: Орлин Пенев, Нептун - Моторспорт

Tags: , , , , , , ,

1938. 2 Снимка: Орлин Пенев Десето Класик рали „Варненски автомобилен събор” стартира в морската столица на 23 август, съобщи Орлин Пенев. Маршрутът на ралито е с дължина 153 км, включващ 12 часови контроли, 4 етапа "точна езда"  и 2 етапа " слалом". Подадени са 21 броя заявки за участие. От тях най-много са варненските. Следват Сливен и Каварна.

0 Коментари | Разгледай цялата статия