Колекционери » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през May 2013

Лимитирани серии сребърни и бронзови монети с анимационни геори пуснаха за най-малките колекционери

Публикувано от YEP.bg на 31 May 2013

Източник: ICreative, Илияна Йорданова

Tags: , , , , , , ,

pogodi Снимки: iCreative Култовата реплика от руската анимация на московското студио „Союзмультфильм“ вече присъства и на сребърни монети, съобщи Илияна Йорданова. С наближаването на 1-ви юни пуснаха серия с легендарните вълк и заек за най-малките колекционери. Анимацията, макар и спряна през 1987г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Правят точна възстановка на меча на Кан Кубрат

Публикувано от YEP.bg на 11 May 2013

Източник: Николай Капитанов

Tags: , , , , , , , ,

mech kubrat Снимка: Трежър България Трежър България работи по уникална и точна възстановка на меча на Кан Кубрат. Това съобщи Николай Капитанов. „*В оригинал мечът е бил изработен от най-добрите византийски майстори и е подарен на Кубрат от император Ираклий*”, заяви Капитанов и допълни, че  острието, ковано в продължение на месец е композитно от няколко вида стомана.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

130 ГОДИНИ ВОЕННОМОРСКИ МУЗЕЙ - Филателисти се наредиха на опашка за рядка марка

Публикувано от YEP.bg на 6 May 2013

Източник: Военноморски музей

Tags: , ,

marka muzei Снимка: Военноморски музей Нетърпеливи колекционери се наредиха на опашка, за да си закупят  филателна рядкост. Това е марка „130 години Военноморски музей”. Тя бе представена по-рано днес от директорът на музея д-р Мариана Кръстева. Марката е отпечатана точно в 130 екземпляра. На нея е изобразена картина на големия български маринист Александър Мутафов.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

Атрактивни „Мустанг”-и събраха зяпачи срещу градинката на Севастопол

Публикувано от YEP.bg на 5 May 2013

Източник: www.dnesplus.bg

Tags: , , , ,

mustang kuweit Снимка: Dnesplus. bg Три атрактивни автомобила „Форд Мустанг” събраха днес зяпачи срещу градинката на Севастопол във Варна, съобщи електронното издание Dnesplus. bg.  Колите, изрисувани в различни цветове, били на кувейтски граждани, които обикалят света. Върху предните капаци са изписани градовете, които са посетили в Турция, Европа и Африка.  Варненци се снимаха за спомен с пъстрите возила, които потеглиха по бул.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ПРАЗНИК – Показват юбилейна марка „130 години Военноморски музей”

Публикувано от YEP.bg на 2 May 2013

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , , , ,

vms ok Снимка: Urban-mag. com На 6 май, Празник на Българската армия и Ден на храбростта, във Военноморския музей във Варна ще се открие изложбата *"Българската морска идея и Български народен морски сговор". *Това информират от страниците си нашите партньори от Urban-mag. com.

0 Коментари | Разгледай цялата статия