Ексклузивни автомобили, вдигащи адреналина скорости и спиращи дъха локации в „Топ Гиър” » YEP.bg

Ексклузивни автомобили, вдигащи адреналина скорости и спиращи дъха локации в „Топ Гиър”

Публикувано от YEP.bg на 1 April 2017 | 0 Коментари

Източник: Илиана Найденова

Етикети: , , , , , , , ,

Хитовото автомобилно шоу „Топ Гиър”, любимо на зрителите от цял свят, ще нажежи ефира на DIEMA с последните три премиерни за България сезона от 8 април. Най-големите фенове на бързите скорости могат да се насладят на два епизода дневно всеки уикенд от 15.30 ч.

Водещите Джеръми Кларксън, Ричърд Хамънд, Джеймс Мей, както и мистериозният персонаж „The Stig” стартират 22-ри сезон с различни автомобилни приключения, започващи със състезание с кола, велосипед и градски транспорт в Санкт Петербург. Те ще се заловят с амбициозни проекти, ще празнуват с френски производител на коли и ще отдадат по-скоро опасна почит на друг емблематичен автомобил с грандиозна, но рискована демонстрация. Ед Шийрън, Марго Роби и Уил Смит са само част от топ знаменитостите, които ще участват в рубриката „Звезда в кола с разумна цена”, където тестват различни достъпни коли, налични на пазара.

Следващите два сезона отново ще карат кръвта да кипи, но с нови водещи – актьора, по-известен като Джоуи от сериала „Приятели”, Мат Лебланк и Крис Евънс. Двамата поемат щафетата и започват своето приключение в света на автомобилите.

И ако високите скорости, модерните автомобили и световноизвестните звезди не са достатъчно зрелищни за зрителите, екипът на предаването се е погрижил и локациите, на които снима шоуто, да бъдат повече от сензационни и екзотични. Водещите ще пропътуват хиляди километри и ще посетят дестинации във всички краища на света като Русия, Канада, Австралия, Испания, Мароко и други.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments