РЕТРО - Четири класик ралита ще се проведат през 2014 г. » YEP.bg

РЕТРО - Четири класик ралита ще се проведат през 2014 г.

Публикувано от YEP.bg на 16 January 2014 | 0 Коментари

Източник: www.petel.bg

Етикети: , , , , ,

Снимка: Petel.bg

Четири класик ралита ще се проведат през 2014 г., става ясно от програмата, която обявиха автомото ретроклуб “Варна” и “Нептун Моторспорт”. Това съобщава Petel.bg.

От 2 до 4 май ще се проведе 9-ото издание на “Златни пясъци”, чийто коефициент тази година ще бъде вдигнат от 4 на 5. От 27 до 29 юни пък е 13-ото класик рали “Нептун” (коефициент 3). Последната надпревара през лятото ще се проведе на 23 и 24 август – 10-ото рали “Варненски автомобилен събор” (коефициент 3), а годината завършва с 16-ото издание на “Обиколката на Варна” (коефициент 2), предвидено за 6 и 7 декември. Освен това в календара влизат два автопоходът “Морски бриз” на 22 март и “Есен” на 11 октомври.

Тази събота (18 януари) от 16 ч. на третия етаж на известен търговски център в морската столица пък ще се проведе церемонията на 10-ите годишни награди „Варна“. С купи и грамоти ще се наградят призьорите от класик рали шампионата – единствения в България, а също така ще се обяви носителят на титлата “Автомобилист №1 на Варна”. Новото тази година е, че наградите ще се представят с автомобилите, с които са постигнати победите. Номинирани за голямата награда са Тодор Славов (Балкански шампион 2013), Янаки Янакиев (Национален шампион – рали) и Николай Ковачев (Шампион класик ретро рали). 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments