Порцеланови фигурки, които са с ръчно рисувани 24-каратови златни декорации и кристали Сваровски, търсят своите колекционери » YEP.bg

Порцеланови фигурки, които са с ръчно рисувани 24-каратови златни декорации и кристали Сваровски, търсят своите колекционери

Публикувано от YEP.bg на 30 July 2017 | 0 Коментари

Източник: PR публикация!

Етикети: , , , , , , , , , , , ,

Изключително красиви порцеланови фигурки Capodimonte, с кристали Swarowski и ръчно рисувани декорации с 24 к. злато, търсят своите ценители и колекционери. Те са с автентичен печат за производство в Италия и сертификат за кристалите. Фигурките могат да бъдат открити в Antiques Provence House.


Съд за вино, в стил Готика, който е датиран от края на XIX век, изящни японски вази, които са произведени в Сацума, сервизи от френски порцелан, сребърен комплект лъжички с позлата, красиви спални комплекти и старинни масички, са сред другите експонати в антиквариата.

Както вече YEP.bg информира, в сърцето на старата част на морската ни столица, от известно време се появи още едно реставрирано архитектурно бижу – Antiques Provence House, което се превърна в Съкровищницата на Варна.

От началото на месец април антикварното пространство, отвори врати за своите клиенти и приятели. Във фирменият магазин пристигат старинни артикули директно от Франция.

Там може да намерите антични и ренесансови мебели, сервизи за хранене, картини, декорации, сувенири, както и уникален подарък за Ваши близки и приятели.

Antiques Provence House е мястото, където може да се докоснете и да закупите всичко свързано с обзавеждането и интериора на Вашия дом, офис или вила.

Артикулите, които се предлагат, са от епохите на Луи ХV , Луи XVI, френски барок, стил Империал, Рококо, Готика и много други. В Antiques Provence House всеки може да си подари едно пътуване назад в Средновековието!

ЗА КОНТАКТ:

Адрес: Варна, ул. „Преслав“ №19

Тел .+359898440566
e-mail: antiqueshop@abv.bg
http://antiquesharmant.bg

Фейсбук: Антики от Прованс / Антиквариат из Прованса

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments