Изкуство » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през December 2018

Спектакълът „Фалшив герой“ идва във Варна през февруари 2019 г.

Публикувано от YEP.bg на 18 December 2018

Източник: Мони Крумов

Tags: , , , , , ,

TODOR KOLEVFalshiv Gerojfacbook 1200675VARNA28 FEBR 2019vizia 2 1 Спектакълът „Фалшив герой“ тръгва на турне. Варненската му спирка е на 28 февруари. Домакин ще бъде ДКС.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Димитър Никифоров поръсва „Сол в календара“ в галерия „Арт Маркони“

Публикувано от YEP.bg на 8 December 2018

Източник: Ваня Маркова

Tags: , , , ,

Portret dimitar "Приятно е, когато за рожденият си ден, не само получаваш подаръци, но и подаряваш на другите незабравими мигове. Така избра да отбележи своя петдесети рожден ден Димитър Никифоров, ознаменувайки го с нов поетичен сборник", информира галеристката Ваня Маркова. "Всяка среща с добрата, докосваща поезия е празник. Време е и варненските приятели да получат своя дял „Сол в календара”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Destiny Quartet е първата българска кросоувър група с над 1 милион гледания в YouTube

Публикувано от YEP.bg на 1 December 2018

Източник: Аделина Стефанова

Tags: , , , , , , , ,

Destiny Quartet 2 Четирите жени-стихии Гери, Звезди, Ивелина и Лора, които стоят зад най-популярната българска кросоувър формация Destiny Quartet постигна поредния голям успех. Композицията им „El Choclo“ достигна 1 милион гледания в най-популярната платформа за видео споделяне в света, продължавайки да трупа все повече гледаемост и да събира суперлативите на ценители от различни точки на земното кълбо.  

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Водещите на „Здравей, България“ влизат в новата лента на Командарев

Публикувано от YEP.bg на 1 December 2018

Източник: 8 pm

Tags: , , , , , ,

NovaKomandarev NOVA е официалният медиен партньор на новия проект на Стефан Командарев „В кръг“. Това е поредният български филм, зад който медийната група застава, като част от стратегията си за подкрепа на качествени родни продукции и развитие на филмовата индустрия в страната.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Клайдерман пристигна във Варна

Публикувано от YEP.bg на 1 December 2018

Източник: Нина Локмаджиева

Tags: , ,

Clayderman letishte Ричард Клайдерман пристигна във Варна за своя голям концерт в Двореца на културата и спорта, с който ще сложи финал на световното си турне. Най-продаваният пианист на планетата ще празнува заедно с почитателите си край морето своите 40 бляскави години на сцената.

0 Коментари | Разгледай цялата статия