Изкуство » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през May 2014

ХУДОЖЕСТВЕНО СЛОВО - "По деколтето на битието" с Милена Белчева (9)

Публикувано от YEP.bg на 31 May 2014

Източник: Милена Белчева

Tags: ,

milena slovo Снимка: Любомир Маринов - Bulo Да бъдеш дете е Благословия, а детството олицетворява естествената мъдрост към живота. Понякога е добре да се замисляме за онези необикновени същества, които никога няма да познаят смисъла и значението на тази дума-ДЕТСТВО.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ПРИКАЗКИ ЗА ПРОСТРАНСТВОТО - Световно признат майстор на екслибриса с изложба във Варна

Публикувано от YEP.bg на 28 May 2014

Източник: Нели Вълчева, Ларго

Tags: , , ,

JulianJordanovThePoetry Снимки: Ларго *Aрт Галерия "Ларго"* с удоволствие Ви кани на откриването на самостоятелна изложба-графика и рисунка “Приказки за пространството” на *Юлиан Йорданов*. Откриването ще се състои на *29 май* 2014 г. , четвъртък, *от 18. 30 часа**. *

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Завършва София Филм Фест - Варна

Публикувано от YEP.bg на 27 May 2014

Източник: Артин Вижън

Tags: , , ,

TheBrokenCircleBreakdown6 Снимка: Артин Вижън Днес (27 май) е последният ден на София Филм Фест - Варна и който не е посетил събитието до този момент, то със сигурност този последен шанс не е за изпускане.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МЪЛЧАЛИВИ ПРЕДАНИЯ - Самодивски ритуали в театъра

Публикувано от YEP.bg на 23 May 2014

Източник: NIRA Communications

Tags: , , , ,

DSC9443copy Снимка: NIRA Communications В тази много силна за Държавен куклен театър - Варна година трупата готви нова амбициозна премиера, с която ще излезе на сцената на Международния театрален фестивал „Варненско лято“ 2014 – „Мълчаливи предания“ с режисьор Боян Иванов. В този изразено естетски спектакъл хореография, съвременни медии и мистична музика създават едно изключително преживяване за ценителите на високото сценично изкуство.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

„Златен век” за Васил Михайлов

Публикувано от YEP.bg на 22 May 2014

Източник: MOKO Solution

Tags: , , ,

VasilMihailov Снимка: MOKO Solution По случай 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, министърът на културата Петър Стоянович връчи традиционните годишни награди на изявени творци и дейци на културата.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЗАБРАВИ ЗА ЛЮБОВТА – „Нимфоманка” буни духовете на фестивал във Варна

Публикувано от YEP.bg на 21 May 2014

Източник: Артин Вижън

Tags: , , , ,

nymphomaniacver17 Постер: Артин Вижън София Филм Фест-Варна’14 стартира на 23-ти май от 19. 30ч. с българската лента ,,Последните черноморски пирати“, но следващите фестивални дни по нищо няма да отстъпят на грандиозното откриване. Селекцията ще даде шанс на варненската публика да се докосне до премиерни за България заглавия, носители на едни от най-престижните филмови награди.

0 Коментари | Разгледай цялата статия