Светлината на Варна събира фотографи в обща изложба » YEP.bg

Светлината на Варна събира фотографи в обща изложба

Публикувано от YEP.bg на 9 December 2013 | 0 Коментари

Източник: Пламен Михайлов

Етикети: , , , ,

Постер: Пламен Михайлов

Factor.bg и Фотографско Общество - Варна канят всички желаещи фотографи - ентусиасти и професионалисти, които живеят и работят във Варна и региона, да участват в обща изложба "Светлината на Варна", която ще се открие на 17 януари 2014, петък,  18.30 ч. - III етаж на Градска художествена галерия – Варна. Това съобщи Пламен Михайлов.

Темата на изложбата допуска участие на фотографии от всякакъв вид - портрети, пейзажи, репортажи или каквото и да е друго, стига по някакъв начин изображението да разказва интересна за варненци история, да показва лична гледна точна към специфични или важни за Варна места, хора или събития.

• Събитието няма конкурсен характер, единствената селекция, която ще бъде направена от представители на Фотографско Общество - Варна и организаторите, ще отсее само фотографиите, които не покриват техническите критерии за печат в размер А3+ (33/48 см), които не отговарят на темата на изложбата или които не са подходящи за показване пред аудитория от всички възрасти. 
• Всеки участник може да изпрати до три снимки, от които за участие в изложбата ще бъде избрана поне една, ако покрива изискванията. Идеята на организаторите е да участват максимален брой фотографи. 
• Срокът за изпращане на фотографиите е 05.01.2014 г. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments