Режисьорът и част от актьорите в „Посоки“, четат такси истории в специално издание на Пощенска кутия за приказки » YEP.bg

Режисьорът и част от актьорите в „Посоки“, четат такси истории в специално издание на Пощенска кутия за приказки

Публикувано от YEP.bg на 10 January 2018 | 0 Коментари

Източник: Ради Георгиев

Етикети: , , , , , , , , , , ,

Пощенска кутия за приказки посвещава вечер на истории вдъхновени от „Посоки“ – филм на Стефан Командарев, който беше селектиран в официалната конкурсна програма „Особен поглед“ на Международния филмов фестивал в Кан през май, 2017.

Лентата проследява 6 истории, случващи се в 6 софийски таксита в една и съща нощ. За първи път, специално за публиката на събитието ще бъдат излъчени кадри от продукцията, преди официалната премиера на лентата в кината у нас, която е насрочена за 26 януари тази година.

Специални гости, които ще се включат в четенето на събраните истории с главен герой таксиметров автомобил ще бъдат както звездите на Пощенска кутия за приказки, така и актьори от „Посоки“, сред които Борислава Стратиева, Димитър Баненкин, Троян Гогов, Стефан Денолюбов, Иван Бърнев, Димитър Пишев, Добрин Досев, Драгомир Симеонов, Герасим Георгиев-Геро, Станислав Кертиков и режисьорът Стефан Командарев.

В ролите на шофьори и пътници в края на януари ще видим още Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Васил Василев-Зуека, Юлиан Вергов, Васил Банов, Стефка Янорова, Николай Урумов и Георги Кадурин.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments