Петима фотографи излязоха „Извън контекста” » YEP.bg

Петима фотографи излязоха „Извън контекста”

Публикувано от YEP.bg на 7 October 2013 | 0 Коментари

Източник: www.urban-mag.com

Етикети: , , , ,

Лого: Urban-mag.com

Петима са авторите, които се представят в първата изложба на школата за концептуално изкуство ArtExtreme Concept във Варна,  съобщи Urban-mag.com. Първата им обща изява, която е озаглавена „Извън контекста” ще има по-дълъг живот, продължавайки пътя си в страната и чужбина.

До 19 октомври в изложбеното пространство (в Мол Варна – партер) могат да се видят фотографиите на Десислава Николова, Първолета Маринова, Христо Гюров, Цвета Убчева и Цветалина Байкушева. Петимата имат различен опит в областта на фотографията, но за повечето това е първо самостоятелно представяне.

Школата ArtExtreme Concept, инициатива на фотографите Анатолий Радев и Дария Василева (АнДари), продължава да се развива. На 12 октомври от 18,00 часа в изложбеното пространство част от лекторите ще разкажат какво предстои в модулите на обучение през тази и следващата година. На 19 октомври от 18,00 часа – денят на закриването, ще се проведе среща-разговор, посветена на темата за личната свобода и нейното изразяване във визуални форми. На първата изложба "Извън контекста" предстои да пътува във Велико Търново (в изложбените зали на хан "Хаджи Николи"), отправена е и покана за гостуване от галерия EspacioBop в Мадрид. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments