Петър Антонов разгръща мъжката гледна точка към жените » YEP.bg

Петър Антонов разгръща мъжката гледна точка към жените

Публикувано от YEP.bg на 24 March 2017 | 0 Коментари

Източник: Христо Колев

Етикети: , , , , ,

Моноспектакълът на Петър Антонов "Едуард" ще има своята варненска премиера от 19 ч. на 31 март. Той ще се играе на сцената на зала „Щурче“ в морската столица. Петър е от Варна, играл е в театър Щурче, с прекрасни роли в киното и театъра, ТВ водещ и автор на песни. Антонов, познат от филмите „Пансион за кучета“ и „Писмо до Америка“, се е завърнал от Италия специално, за да се превъплъти в тази роля.

На сцената на зала „Щурче“ са представяни камерни спектакли с участието на Мария Сапунджиева, Тодор Близнаков, Димитър Живков, Любен Чаталов, Милена Кънева, Мариела Станчева, Тигран Торосян, Румен Гаванозов и много куклени пиеси.

В моноспектакълът на Петър Антонов се разгръща подробно мъжката гледната точка към жените. Едуард има непоклатими убеждания към нежната половина, мотивиран от предишните си неуспешни връзки.

„Като жанр този текст е много различен от всичко, което съм писал досега – заложил съм на изчистената комедия. Този тип драматургия в момента е много модерна в Европа. И както се шегувам напоследък: „Време е жените да притихнат, защото и мъжете има какво да кажат за тях. “ Жените ще се влюбят в Едуард – сигурен съм“ казва режисьорът и сценарист – Радослав Гизгинджиев.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments