Носителката на отличието Media AwARTs 2017 Илина Михайлова: Всяка жена мечтае да бъде ... кралица! » YEP.bg

Носителката на отличието Media AwARTs 2017 Илина Михайлова: Всяка жена мечтае да бъде ... кралица!

Публикувано от YEP.bg на 7 December 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

„Всяка жена мечтае да бъде ... кралица! Аз не правя изключение и затова за мен е истинско удоволствие да се превъплътя в образа на Анна Австрийска“, казва сопраното Илина Михайлова.

„В постановката на мюзикъла “Тримата мускетари“ на режисьора Ники Априлов аз трябва да покажа Анна, освен като кралица и като влюбена жена с интимните й мисли, страсти и душевни бури. Влюбена в Лорд Бъкингам, тя му подарява, наистина не съвсем уместно, подарената й преди това от краля огърлица. Назрява скандал, но Д`Aртанян и мускетарите го предотвратяват със своята смелост и находчивост.

Всеки път, когато изпълнявам ролята, добавям нещо от себе си, както и кралицата оставя всеки път нещо в мен. Това е един постоянен обмен, който обогатява артиста. На сцената съм с прекрасни колеги, които притежават приключенски дух и амбиция не по-малки от тези на героите в „Тримата мускетари“. Резултатът е едно безкрайно забавление за нас и за публиката. Публиката в това представление е наш съмишленик. Вярвам, че така ще се получи и в спектакъла на 14 декември в НДК. Очакваме там и вас, приятели!“, допълва Михайлова.

За ролята си на Анна Австриска в „Тримата мускетари“ Илина Михайлова бе удостоена с отличието „Media AwARTs 2017“. Наградите се връчват от варненски журналисти, които работят в ресор "Култура и изкуство".


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments